fbpx

Karte za Versajsku palatu – Sve što treba da znate

2C85170B-CB6F-41AB-9D91-7BD0BF809D64

Pre nego što rezervišete, evo svega što treba da znate.

Da li planirate da posetite spektakularnu i svetski poznatu Versajsku palatu? Sada možete rezervisati karte za Versajsku palatu onlajn i istražiti veličanstvenost ovog mesta koja oduzima dah potpuno bez stresa. Ali pre nego što rezervišete, evo svega što treba da znate.

Versajska palata – Pregled

Jedna od najposećenijih turističkih atrakcija u Parizu i UNESCO-ova svetska baština, Versajska palata je arhitektonsko čudo. To je bivša rezidencija drevnih francuskih monarha, koju je naručio kralj Luj XIV. Palata ima ogroman politički značaj u istoriji Francuske.

Bujni vrtovi, raskošni ukrasi i dvorane veće od života čine palatu simbolom ekstravagancije i veličine. Više od 3 miliona ljudi posećuje Versajsku palatu, istražujući brojne galerije i odaje koje su jedinstvene po svojoj arhitektonskoj veličini. Neki od istaknutih segmenata za istraživanje su Dvorana ogledala, Kraljičina spavaća soba i Veliki apartmani.

Palata je takođe globalno poznata po svojim vrtovima koji oduzimaju dah, koji uključuju Marie Antionette i zaselak Grand Trianon. Jedna od najvećih atrakcija palate je Fete de la Musikue. To je besplatan muzički festival koji svake godine obeležava početak leta.

Versajska palata vodi vas na putovanje u slavnu prošlost i priliku da otkrijete bogatu veličinu i kulturu Francuske.

Kako rezervisati karte za Versajsku palatu

Iako možete kupiti karte za Versaj na ulazu, predlaže se da kupite onlajn kako biste sprečili stajanje u dugim redovima i imali iskustvo bez muke. Evo nekoliko razloga zašto je isplativije rezervisati karte na mreži:

Preskočite red: Kao što smo ranije rekli, hiljade turista iz različitih krajeva sveta hrle na ulaz u palatu da rezervišu kartu. Dakle, morate čekati u dugom redu da tražite ulazak u palatu. Rezervacijom karte na mreži, možete preskočiti red i dobiti direktan pristup liniji prioriteta. Linija prioriteta je mnogo kraća od standardne linije.

Dobijte pristup svim delovima palate: Rezervacijom prave karte na mreži, možete posetiti sve delove palate, uključujući:

Palatu, Privremene izložbe, Imanje Trianon,The Gardens, The Parks, Predstave muzičkih fontana i muzički vrtovi

Uživajte u sniženim cenama: Kada rezervišete onlajn karte za posetu Versajskoj palati, možda ćete dobiti atraktivne cene na nekim veb lokacijama. Neke onlajn karte takođe pokrivaju prevoz i ručak.

Koje je najbolje vreme za posetu Versajskoj palati?

Pitate se koji termin bi trebalo da izaberete kada kupujete kartu za Versaj? Obično su vikendi i utorak najprometniji. Ako želite da izbegnete gužvu, rezervišite kartu za rano ujutru od 9 do 10 časova. Takođe je manje gužve na kraju dana i možete izabrati ovaj termin da posetite Versaj.

*Uverite se da rezervišete karte samo na ovlašćenom i pouzdanom portalu za iskustvo bez muke.

Izvor: TravelDailyNews

Fotografija: Unsplash

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!