fbpx

Kampanja ”Zlatibor – tvoj pravi izbor” nastavljena po gradovima Srbije

Promocije Zlatibora po gradovima - 5

Nakon uspešnih predstavljanja sredinom maja u nekoliko gradova na severu Srbije, Turistička organizacija Zlatibor nastavila je ovih dana da organizuje  promocije i u drugim gradskim centrima naše države. Pod sloganom ”Zlatibor – tvoj pravi izbor” najavljena je letnja turistička sezona na najposećenijojoj planinskoj destinaciji u našoj zemlji.

Tako su od  26. do 29. maja predstavnici Zlatibora posetili Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, Jagodinu, Negotin i Zaječar. Lokalnim medijima  i građanima ovde su predstavili letnju turističku ponudu i upoznali ih sa mnogobrojnim novim sadržajima u kojima će imati priliku da uživaju ukoliko se odluče da ovo leto provedu na „zlatnoj planini“.

Ove promocije, organizovane na glavnim gradskim trgovima, privukle su veliku pažnju. Najmlađi posetioci štandova na poklon su dobijali promotivne balone, lizalice, besplatno oslikavanje lica, a zabavljali su ih mađioničar i kostimirani animatori, dok su za starije tradicionalne igre prikazali članovi Udruženja ”Veterani Zlatibor”. Posebna atrakcija bila su električna vozila iz firme “Vozim na struju“, sa kojom Turistička organizacija Zlatibor sprovodi kampanju „Pokreni zelenu turu“ u okviru koje posetioci iznajmljuju ova ekološka vozila i upoznaju Zlatibor na jedan drugačiji način.

U sklopu promotivne kampanje “Zlatibor–tvoj pravi izbor“ organizovana je i bogata nagradna igra, pa je ovaj putujući karavan TO Zlatibor obradovao mnogobrojne posetioce. Oni su na štandu imali priliku da zavrte točak sreće i  osvoje nagrade, među kojima su ulaznice za lokalitete, turističke atrakcije i spa centre, ručak u restoranu , izlet u okolini Zlatibora, vikend za dve osobe i druge.

Promotivna kampanja Zlatibora nastavlja se  i ove sedmice kada će karavan posetiti šest gradova: Šabac, Loznicu, Valjevo, Niš, Leskovac i Prokuplje, po sledećem rasporedu:

31. maj – Niš od 18 časova
1. jun – Leskovac i Loznica od 17 časova
2. jun – Prokuplje od 18 časova i Šabac od 17 časova
3. jun – Valjevo od 17 časova

Izvor: Turistička organizacija Zlatibor

Fotografija: Turistička organizacija Zlatibor

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!