fbpx

Kamenovo: Zaslužena titula najbolje plaže u Crnoj Gori!

1000x400 banerr Kamenovo

Poznata po azurnoj boji vode i neverovatnim zalascima sunca, plaža Kamenovo je proglašena za najbolju plažu u Crnoj Gori na zvaničnoj ceremoniji “Wild Beauty Awards 2019” u hotelu Hilton Podgorica.

Ova plaža predstavlja istinski biser crnogorske obale. Smeštena je u maloj, prirodnoj uvali, između Bečića i Pržna daleko od gradske gužve. Pored izvanredne lokacije, krasi je i prirodni sitni pesak, koji čistoj morskoj vodi daje jedinstvenu tirkiznu boju! Priroda je na ovom malom delu crnogorske obale bila vrlo darežljiva. Neposredno zaleđe plaže ukrašeno je bujnom mediteranskom vegetacijom koja posetiocima pruža mogućnost da se sa plaže vrlo brzo presele u obližnji hlad ove zelene oaze mira.

Sama plaža je orjentisana prema jugoistoku sa velikim brojem sunčanih sati! Upravo to doprinosi da su zalasci sunca ovde zaista čudesni. „Sudar“ sunca i vode, koji se stapaju u jedno, sa nesvakidašnjom bojom mora, predstavlja trenutak koji se mora doživeti i ostaje u sećanju za sva vremena.

Pored prirodnih lepota, ova plaža predstavlja jedinstveno mesto koje posetiocima nudi celodnevni program odmora, zabave i uživanja. Za sve one koji žele da svoj odmor provedu aktivno, sportovi i rekreacija na vodi svakako predstavljaju pravi izbor. Na plaži Kamenovo svi ljubitelji brzine i adrenalina mogu uživati u vožnji jet skijem, dok je veslanje na dasci mirnija varijanta koja relaksira, a istovremeno i aktivira. Naravno, uvek popularna guma na vodi će vas nasmejati, razveseliti, a istovremeno i pokrenuti. U momentima kada sunce polako počinje da zalazi, teren za odbojku na plaži počinje da okuplja sve one koji se možda bolje snalaze na čvrstom tlu.

Na samoj plaži smestio se “Kamenovo restaurant & beach bar” koji je neizostavni deo ponude ove veličanstvene plaže. Još od 2013. godine lokal se etablirao kao idealno mesto za sve one koji rado uživaju u vrhunskoj kuhinji, egzotičnim koktelima i kvalitetnoj muzici. Kontinuiranim ulaganjem u infrastrukturu, programske sadržaje i kvalitet usluge koja se pruža, plaža Kamenovo je uspela da od 2016. godine postane nosilac prestižne Plave zastavice, priznanja koje se dodjeljuje za dostignut najviši kvalitet usluge i ekološko upravljanje plažom. Zahvaljujući svemu ovome, tokom svih prethodnih godina uspešnog poslovanja, plaža je bila domaćin velikog broja posetilaca iz različitih delova Evrope i sveta koji su sa sobom poneli nezaboravne trenutke radosti, uživanja i sreće.

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!