fbpx

Kako su američke vinarije rešile problem poslovanja – virtuelne degustacije

pexels-david-1277181

Uz porast broja slučajeva COVID-19 koji su se dogodili u nekoliko država trenutno i kada je u SAD otkriven potencijalno prenosiviji soj, mnogim ljudima još uvek nije prijatno ili im nije dozvoljeno da putuju u vinograde ili sede u prostorijama za kušanje. Ali to ne znači da se ne možete virtuelno okupiti sa porodicom, prijateljima ili kolegama i uživati u otvaranju omiljene boce vina.

Iako sobe za degustaciju lično možda trenutno nisu opcija za svakoga, umesto toga mnoga mesta dovode degustacije, časove i događaje direktno u dnevne sobe.

Virtuelne degustacije vina zabavan su način povezivanja, učenja nečeg novog i otkrivanja novih vina. Takođe je idealan način da svoje ukusne kutije povedete na mini odmor bez oblačenja pravih pantalona. Ispijte voćni Sauvignon Blanc sa Novog Zelanda ili uživate u Cabernet Sauvignonu iz Napa Vallei – možda ćete čak dobiti inspiraciju za svoje sledeće putovanje nakon COVID-a.

Mnoge degustacije se mogu besplatno pridružiti, a neke će poslati vino direktno na vaša vrata kao deo paketa. Za one kojima je potrebna kupovina sopstvenih boca, vina je lakše nego ikad da naruče direktno iz vinograda ili kod lokalne službe za dostavu alkohola. Neki čak pozivaju poznate ličnosti poput Sarah Jessice Parker da se pridruže zabavi i budu domaćini virtuelnih događaja.

Neke od 23 organizovane virutelne degustacije vina su : Charles Krug, Enriquez Estate Wines, Wine.com, Virtual with us, Bottles Nation, Chandon, Bouchaine Vineyards, Matthiason i drugi…

Fotografija: Pexels.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!