fbpx

Kako da letite povoljnije

DreamDeals_NorthAmerica_Icons_3840x2000

Ako ste oduvek želeli da posetite neku daleku ili egzotičnu destinaciju, ali su planirani troškovi za odmor premašivali vaš putni budžet, onda znate da su avio-karte velika stavka ovog budžeta.Zato holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines savetuje svoje putnike da putovanja planiraju na vreme, odnosno nekoliko meseci unapred, kupuju avio-karte kada su na promociji i da tako uštede dobar deo novca.

Istraživanje koje je izvršio “Skajskener”, ustanovilo je da je najbolje je da avio-karte rezervišete čak 17 ili 18 nedelja pre putovanja, što vam može omogućiti uštedu i do 30 procenata.

Ove jeseni, samo godinu dana nakon svog uspešnog povratka u Beograd,  KLM je rešio da obraduje putnike iz Srbije. Naime, KLM je pokrenuo „Dream Deals“ promotivnu kampanju koja putnicima iz Beograda nudi snižene cene za povratne karte do velikog broja destinacija širom sveta.  Među destinacijama na promociji nalaze se velike metropole poput Njujorka, Majamija, Čikaga i San Franciska, ali i egzotične destinacije kao što su Aruba, Kurasao, Boner i Sent Marten (Sveti Martin).

KLMDream Deals promotivna kampanja traje od 14. do 28. septembra 2022, a karte se mogu iskoristiti do 31. marta 2023. godine.

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći OVDE

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt serbia.klm.com, ili ovlašćene turističke agencije.

Izvor: KLM Royal Duch Airlines

Fotografije: KLM Royal Duch AirlinesPODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!