fbpx

Još jedna hotelska korporacija stiže u Crnu Goru – Hyatt Regency Kotor Bay biće otvoren u junu 2023. godine

to-4627352__480

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort od naredne sezone posloveće pod novim imenom i u 2023. godinu ući će kao Hyatt Regency Kotor Bay. Potpredsednik za razvoj u kompaniji Hayatt Takuji Aojama i izvršni direktor kompanije Krolbay Saša Saveljić potpisali su juče ugovor u Kotoru, čime je najavljen dolazak još jedne velike hotelske korporacije u Crnu Goru.
Hotel Blue Kotor Bay Premium Spa Resort otvoren je 2020. godine i uspešno gradi svoju reputaciju među gostima koji dolaze sa svih strana sveta. Za manje od dve godine, nametnuli su se na crnogorskom tržištu jedinstvenim konceptom, očaravajućom lokacijom i besprekornim servisom.
– Potpisivanje ugovora sa Hajatom označiće početak nove ere našeg razvoja i promocije turističke ponude. Dolaskom ovog renomiranog brenda u Crnu Goru dajemo dodatnu vrednost našoj državi kao turističkoj destinaciji i činimo je vidljivom za stotine hiljada Hajatovih korisnika – rekao je Saveljić.
Takuji Aojama rekao je da je ovo prvi hotel koji se otvara u Crnoj Gori.
– Sigurni smo da ćemo obezbediti usluge koje naši gosti očekuju. Želimo da osiguramo saradnju sa partnerima koji brinu o našim brendovima i svojim ljudima isto kao mi. Iz tih razloga smo doneli odluku da danas budemo ovde – rekao je Aojama.
Kako je saopšteno, Hyatt Regency Kotor Bay biće otvoren u junu 2023. godine. Imaće 250 soba i apartmana, Spa i wellness centar, health and wellbeing centar, hotelsku plažu, kompleks otvorenih bazena, kao i nekoliko restorana i barova.

– Ponosni smo na naša dostignuća u vremenu koje nije bilo nimalo jednostavno. Za relativno kratko vreme postali smo vodeći hotel na tržištu, pozicionirali se kao pouzdan partner i kompanija kojoj se veruje. Verujemo da ćemo dati novi podsticaj i ostalima da, zajedničkim snagama, nastavimo da radimo u cilju unapređenja ponude i podizanja nivoa usluge, kako bi i u godinama koje dolaze ostali jedna od najpožejnijih turističkih destinacija – saopštili su iz kompanije Krolbay.
Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović poručio je da velika čast što u Crnu Goru dolazi Hyatt i rekao da se nada da je ovo samo prvi njihov hotel, koji će se otvoriti u našoj državi u budućem periodu.
Hyatt, kako je rekao, nije mogao da izabere lepšu lokaciju od Boke Kotorske.
– Ovo je samo početak velikog zamajca promene Boke Kotorske na bolje. Ovde u Kotoru, ali i na drugim mestima u Boki biće uskoro otvaranje i drugih hotela sa međunarodnim brendovima – najavio je Abazović.
On je rekao da Crna Gora mora da hvata trendove sa savremenim svetom, te dodao da globalizacija ne poznaje nikakve granice.
– Naša zemlja jeste unikat, ali ne može da ostvari puni potencijal, ako to ne bude deo neke šire globalne priče. Siguran sam da će američke kompanije dati značajan doprinos tome – rekao je Abazović.
Dodao je da su svi investitori dobrodošli, kao i da će Vlada i opštine izaći u susret.
Zahvalio je porodici Mišković na inicijativi da dovedu Hyatt.
– Siguran sam da će Crne Gora naći svoj put da promoviše sebe kao destinaciju koja je izuzetan unikat. Da će gosti Hajata u Boki Kotorskoj biti prezadovoljni. Da će Hyatt biti prezadovoljan sa svojim partnerima u Crnoj Gori. Da će nas promovisati širom planete i da će biti motivacija drugim velikim hotelskim brendovima da dođu na naše tržište. Siguran sam da ostvarujemo trku u kojoj će biti važno stići pre nekog drugog brenda. To je Crna Gora kojoj težimo i ne treba da se plašimo kvaliteta – poručio je Abazović, dodajući da mi jesmo unikat i da tako treba da se ponašamo.
Najavio je da će u Kotor uskoro stići i hotelski brend Marriott.
Hyatt Hotels Corporation je vodeća svetska hotelska kompanija sa više od 1150 hotela širom sveta. Posluju u 71 zemlji na šest kontinenata, a ovo je njihov prvi hotel u Crnoj Gori.

Njihov moto je brinuti o ljudima kako bi oni bili najbolji što mogu.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!