fbpx

Jet2.com i Jet2holidays povećavaju broj letova prema Dubrovniku

airport

Avio kompanija Jet2.com obavestila je o produženju letova prema aerodromu Dubrovnik što je izvrsna vest u ovim izazovnim vremenima.
Jet2.com i Jet2holidays doneli su sledeće dodatke:

• Manchester – sezona je produžena do kraja oktobra, a do tada će raditi tri leta nedeljno.
• London Stansted – sezona produžena do kraja oktobra, a do tada će leteti tri puta nedeljno.
• Letovi za Dubrovnik su dostupni iz Birminghama, Edinburga, Leedsa Bradforda i Newcastlea u leto 21.

Steve Heapy, izvršni direktor Jet2.com i Jet2holidays, rekao je: „Kao destinacija na zelenoj listi, Dubrovnik nastavlja uživati u velikoj potražnji naših kupaca, a mi opet brzo reagujemo na tu potražnju dajući turistima još veći izbor i fleksibilnost. S obzirom na to da je sada u prodaji više letova i godišnjih odmora za Dubrovnik, znamo da će doći do navala rezervacija na temelju onoga što smo već videli ovog leta i to je sjajna vest. S odličnim rezultatima prodaje za Dubrovnik ovog leta, nastavljamo sarađivati s našim partnerima na toj fantastičnoj destinaciji kako bismo bili sigurni da ćemo privući turiste i osigurati im nezaboravan odmor. ”

Vladimir Bakić, direktor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije rekao je: „Zadovoljni smo što je Jet2.com odlučio povećati kapacitete na letovima za Dubrovnik. To će zasigurno omogućiti više dolazaka iz Velike Britanije i doprineti produženju turističke sezone u Dubrovačko -neretvanskoj županiji. ”

Današnja najava dolazi kao odgovor na stalnu potražnju za odmor na jugu Hrvatske.

Posetioci iz Ujedinjenog Kraljevstva tradicionalno su među top 5 u Dubrovačko neretvanskoj županiji, pa su tako od 1. jula do 17. avgusta ostvarili 114.622 noćenja, a nadamo se da će upravo produženje letova omogućiti i još bolje rezultate s tog izuzetno važnog tržišta.

Turistička zajednica Dubrovačko – neretvanske županije je samostalno krajem jula i početkom avgusta započela medijsku kampanju u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u saradnji upravo s kompanijom Jet2.com pokrenuta je i kampanja kojom su se promovisale destinacije širom te županije. Ukoliko epidemiološka slika i dalje bude povoljna možemo očekivati da će posetioci iz Ujedinjenog Kraljevstva ostvariti dobre rezultate i u ovoj 2021. godini.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!