fbpx

Jesenji sajam turizma od 11. do 13. novembra u Banjaluci

pexels-pixabay-159213

Najatraktivnija turistička ponuda Srpske biće predstavljena na Međunarodnom sajmu turizma, koji se pod nazivom Jesenji sajam 2021 održava od 11. do 13. novembra u Banjaluci, rekao je direktor Turističke organizacije Republike Srpske (TORS) Miodrag Lončarević.

Na banjalučkom velesajmu sve je spremno za sajam turizma koji će biti odlična prilika za predstavljanje bogate turističke ponude Srpske za predstojeću zimsku sezonu.

Turistička organizacija Republike Srpske, u saradnji sa čak 30 lokalnih turističkih organizacija, uz učešće domaćih hotelijera i drugih ugostitelja, predstaviće najbolje turističke ponude koje Srpska ima.

– Republika Srpska, u okviru turističke ponude, nudi različite sadržaje i programe za sve turiste koji dođu. Ljubitelji avanture, aktivnog odmora, prirode, te svih mesta koja čuvaju duh istorije i tradicije, pronaći će kutak za sebe. Pored svih vidova turizma i atraktivnih destinacija imamo i bogatu gastro ponudu, kao i neizostavnu “dobru kapljicu” domaćih proizvođača – istakao je Lončarević.

Tokom Jesenjeg sajma 2021, čiji je pokrovitelj Ministarstvo trgovine i turizma RS, biće održani i Dani Vojvodine u Republici Srpskoj tokom kojih će biti promovisana turistička ponuda te srpske pokrajine.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!