fbpx

Jaz plaža u Budvi jedna je od TOP 10 evropskih plaža za zabavu

0916733a-1277-4503-889e-94f2a16f6e9c

Popularni birtanski portal “BeachAtlas” svrtao je Plažu Jaz u Budvi u jednu od top 10 plaža za zabavu u Evropi. U članku “Top 10 Party Beaches in Europe” ova popularna crnogorska plaža na Budvanskoj rivijeri našla se rame uz rame sa plažama Španije, Kipra, Grčke, Hrvatske i Bugarske, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

U ovom članku se ističe da su evropske plaže tradicionalno odlična mesta za odmor ali i zabavu.

“Plaža Jaz je duga šljunkovita plaža koja se nalazi nekoliko kilometara od Budve. Nudi veličanstven pogled, čistu plavu vodu i prekrivena je ležaljkama, suncobranima i barovima na plaži. Tu su i svlačionice, tuševi, toaleti i parking, ili baš sve što vam je potrebno za odličan dan na plaži”, piše u članku.

„Beachtatlas je specijalizovan portal posvećen plažama. Istražili smo svjetske obale kako bi na jednom mjestu skupili najbolje plaže svijeta. Među ostalim, pitali smo se koje su to najbolje party plaže u Europi, napravili istrazivanje i sastavili listu, na kojoj je Jaz na 7. mjestu”, saopštio je Davor Pavić, predstavnik ovog britanskog portala.

Na prvom mjestu je Playa d’en Bossa s legendarne Ibize, na drugom veoma atraktivna plaža Zrće na hrvatskoj obali, a na listi se nalaze i plaže Paradise i Paraga na Mikonosu, neobična plaža Nissi u blizini kiparskog letovališta Aja Napa, kao i Centralna plaža u Bugarskoj koja predstavlja centar noćnog života.

Fotografija: beachatlas.com/top-10-party-beaches-europe

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!