fbpx

Javna nabavka: Turistička organizacija Srbije traži 40 influensera

austin-distel-gUIJ0YszPig-unsplash

Turistička organizacija Srbije raspisala je javnu nabavku za usluge posredovanja u angažovanju influensera radi kreiranja sadržaja za stranice Turističke ogranizacije Srbije. Procenjena vrednost nabavke je 3,3 miliona dinara, piše Nova ekonomija.

Turistička organizacija Srbije je u svojim promotivnim i marketinškim aktivnostima koje imaju za cilj povećanje broja turista u Srbiji predvidela stavljanje još većeg naglaska na korišćenje digitalnih kanala promocije, navodi se u tehničkim karakterisitkama tendera.

„Društvene mreže kao što su Instagram, Facebook, Twitter, YouTube i u poslednje vreme TikTok su najistaknutiji i najčešće korišćeni kanali putem kojih kompanije dolaze do ciljne publike“, navodi se na Portalu javnih nabavki.

Obaveze ponuđača su da za potrebe realizacije kampanje u narednih godinu dana angažuje 40 ifluensera iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Rumunije, Grčke, Slovenije i Bugarske.

Angažovani influenseri ne smeju, kako se navodi u oglašenoj javnoj nabavci, imati manje od 5.000 pratilaca. Takođe, od pomenutih 40 influensera koje će angažovati Turistička organizacija Srbije, desetoro mora da ima više od 100.000 pratilaca.

Uz to, svi angažovani influenseri moraju da budu iz kategorije travel influensera – dakle onih koji već imaju publiku koja prati njihove objave iz oblasti putovanja.

Ponuđač, odnosno firma – posrednik  za angažovanje influensera moraće da garantuje da odabrani influenser neće promovisati neki drugi brend u okviru sadžaja koji kreira za potrebe Turističke agencije Srbije.

Izvor: N1 info

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!