fbpx

IV Regionalni poslovni forum

businessman-4194853_1920

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po četvrti put organizuju Regionalni poslovni forum koji će se održati 25. novembra 2021. godine. Regionalni poslovni forum biće organizovan kao kombinovani (hibridni) događaj, a praćenje događaja je moguće onlajn, u realnom vremenu, i uživo. Konferencija će biti organizovana uz maksimalne mere zdravstvene zaštite i poštovanje svih važećih propisanih epidemioloških mera.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije. Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni
potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Sektori koji će biti predstavljeni su:

  • Informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija
  • Metalski sektor
  • Poljoprivreda i prehrambena industrija

Za dodatne informacije molimo posetite: http://www.rbf.vojvodina.gov.rs ili
kontaktirajte: rbf@vojvodina.gov.rs

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!