fbpx

ITB Berlin neće biti uživo, već samo virtuelno

online

Novi soj koronavirusa Omikron i nova ograničenja u Nemačkoj, naterali su organizatore najvećeg svetskog turističkog sajma – ITB Berlin, da otkaže planiran sajam, barem u fizičkom smislu, te će se i ove godine održati u digitalnom ili virtuelnom obliku kao i prošle.

S velikim žaljenjem vas moramo obavestiti da se fizičko izdanje ITB Berlin 2022 neće održati kako je prvobitno planirano. Zbog najnovijeg razvoja događaja i popratnih direktiva kao posledica pandemije koronavirusa, Messe Berlin ne može svojim izlagačima i partnerima priuštiti potrebnu sigurnost planiranja održavanjem ITB Berlin početkom marta. Trenutna situacija oko pandemije, kao i pooštrena ograničenja putovanja i ograničenja nametnuta oko broja osoba koji mogu učestvovati na velikim događanjima naterali su Messe Berlin na ovaj korak” navode u svom saopštenju iz ITB Berlina.

Kao i prošle godine, kongres će se ponovno održati u digitalnom obliku. Događaji će sva tri dana biti online od 9. do 11. marta 2022.

Uložili smo sve napore da omogućimo ponovno održavanje ITB Berlin kao ličnog događaja u glavnom gradu Nemačke. Posebno u ovim vremenima, industriji je potrebna orijentacija, inspiracija i dijalog. U martu 2023. ITB Berlin će se ponovno vratiti u fizičkom izdanju. ITB Berlin 2023 otvara se 8. marta i u skladu sa željama svih učesnika na tržištu održaće se na berlinskom izložbenom prostoru” navodi šef ITB-a David Ruetz.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!