fbpx

Italijanski influenseri promovišu Dubrovnik

dubrovnik

U organizaciji predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Italiji, glavne kancelarije Hrvatske turističke zajednice u Zagrebu i Turističke zajednice grada Dubrovnika, od 8. do 13. avgusta, u Dubrovniku boravi poznati par italijanskih influensera.

Italijanski influenseri su poznati glumac i model Gennaro Lillio, kojeg na Instagramu prati više od 520 000 ljudi, poznat između ostalog i po saradnji s dizajnerskim dvojcem Dolce & Gabbana i Ema Kovač, uspešni hrvatski model, glumica, poreduzetnica i voditeljka, koja je pre nekoliko godina hrvatsku adresu zamenila italijanskom, gde ostvaruje veliki uspeh, a na Instagramu je prati oko 250 000 ljudi.

U ime Turističke zajednice grada Dubrovnika, voditeljka Odeljenja za komunikacijske taktike, Sandra Milovčević, italijanskim influenserima zaželela je dobrodošlicu te im uručila prigodne poklone za uspomenu na Dubrovnik.

Slavni italijanski par će, prema programu organiziranom od strane HTZ-a i TZ grada Dubrovnika, tokom svog petodnevnog boravka u Jadranskim luksuznim hotelima u Dubrovniku, upoznati kulturnu baštinu grada, obići sve najvažnije znamenitosti, uživati u gastronomskoj ponudi u nekim od najboljih dubrovačkih restorana te otići na izlete na Elafite i na Mljet.

Već prvi dan svog boravka svoje oduševljenje lepotama Dubrovnika dele s oko 800 000 pratilaca na Instagramu.

Italijansko tržište je jedno od važnijih emitivnih tržišta Dubrovnika te je ovu turističku sezonu prema Dubrovniku uspostavljena direktna trajektna linija iz Barija četiri puta nedeljno, kao i direktni letovi iz Rima avioprevoznika Vueling četiri puta nedeljno, Alitalia dva puta nedeljno i Croatia Airlines tri puta nedeljno.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!