fbpx

Istralandia proglašena najboljim aqua parkom u Hrvatskoj

resort-981750_1920

Još jednom pozitivne vesti iz Aquaparka Istralandia-e i to sve uprkos svetskoj pandemiji koronavirusa. Ovoga puta Aquapark Istralandia dobio je 23. internacionalno priznanje i nagradu po redu za uspešan rad u turističkoj sezoni 2020.

Naime, britanska firma Corporate LiveWire proglasila ih je najboljim aquaparkom u Hrvatskom.

Nagrada Corporate Livewire Croatia Prestige Awards 2021 kompanije Corporate LiveWiresa sjedištem u Birminghamu (Velika Britanija) i ove godine nagradile su male i srednje firme koje su se pokazale najboljim na svom tržištu u poslednjih 12 mjeseci.

Osmaan Mahmood osnivač i izvršni direktor, Andrew Walsh generalni direktor, James Drakeford glavni urednik, Andrew White šef istraživanja proglasili su Aquapark Istralandia kao najbolji aquapark u Republici Hrvatskoj za 2021 godini.

Ovim putem zahvaljujemo svim radnicima kao i partnerima Aquaparka Istralandia koji su svojim nesebičnim zalaganjem i saradnjom omogućili ovo još jedno u nizu svetskih priznanja. Obaveza je tim veća da i u ovoj turističkoj sezoni Istralandia Team zadrži visoke standarde izvrsnosti  i inovativnosti koja nas ističe svih ovih proteklih godina poslovanja. U svakom slučaju svima otvoreni poziv da i ove sezone otkriju zašto je najzabavnija voda u Istri upravo u Aquaparku Istralandia“, ističe Silvio Kraljević, generalni direktor Istralandije.

Sve firme koje su ušle u uži izbor trebale su podržati nominaciju dokazima o svom radu, pozitivnim povratnim informacijama svojih klijenata, informacijama o prethodnoj akreditaciji i priznavanju, kao i isticanjem najistaknutijih delova njihovog poslovanja.

Ocenjivačka komisija svoje odluke temeljila je na područjima kao što su izvrsnost usluge, kvaliteta proizvoda / usluge koja se pruža, inovativne prakse, etičke vrednosti ili održive metode rada, kao i doslednost u radu.

Što se tiče očekivanja ove sezone, Kraljević očekuje uspešniju sezonu, te ostvarivanje barem 70 % rezultata koje su imali u razdoblju pre globalne pandemije koronavirusa. “Osluškujući trendove i kretanja turističkih tržišta iz okruženja, kao i očekivanja vezana za popunjavanje kapaciteta u sezoni 2021. u županiji Istarskoj, možemo očekivati uspešniju sezonu od protekle, a sve u nadi da će se pandemija koronavirusa ubrzanim tempom vakcinisanja pobediti na globalnom planu, te samim tim ponovno omogućiti poslovne rezultate kakve smo imali pre pandemije. Obzirom da su prošlogodišnji poslovni rezultati bili na nivou od 40% u odnosu na 2019. godinu, ove godine očekujemo barem 70 % rezultata koje smo imali u razdoblju pre globalne pandemije koronavirusa”, predviđa Silvio Kraljević, generalni direktor Istralandije.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!