fbpx

Istralandia je među Top 10 evropskih vodenih parkova

DCIM100GOPROGOPR1248.JPG

Danas je objavljena rang lista Travellers Choice posvećena tematskim parkovima i vodenim parkovima: Istralandia je još jednom na prvom mestu u Hrvatskoj, jedina hrvatska izvrsnost u Top 10 evropskih vodenih parkova.
29. jula 2020. – Istralandia je na Tripadvisoru nezavisnom portalu svetske važnosti potvrđen kao najomiljeniji vodeni park u Hrvatskoj i okolini:
Rangiranje Travellers ‘Choice 2020 posvećeno kategoriji vodenih parkova, koje je danas objavio najvažniji internet portal za ocene izvrsnosti kvaliteta u svietu , potvrdio je da je vodeni park Istralandia 3.najbolji evropski vodeni park u konkurenciji od više od 300 evropskih vodenih parkova, a istodobno je Istralandia klasificirana kao 5. najbolji vodeni park na svetu.

Evropska bronzana medalja ističe vrednosti kvaliteta i još jedna je od niza potvrda odličnog međunarodnog pozicioniranja, što Istralandiju ponovno vidi u evropskom Top 10, jedinom hrvatskom parku na listi Starog kontinenta.
Ocene putnika na izborima obrađuju se na temelju algoritma Tripadvisor koji uspoređuje različite parametre, uključujući rangiranje, količinu i kvalitet recenzija koje je objavila međunarodna korisnička zajednica.

Treće evropsko mesto za Istralandiju je znak o sve većem uvažavanju javnosti i dolazi u središte posebno složene sezone za ovaj sektor, uklapajući se sa zadatkom usklađivanja ponude zabave i poštovanjem novih sigurnosnih protokola i epidemioloških mera.

Cilj koji je Istralandia savršeno postigla korišćenjem atrakcija i usluga temeljenih na nekoliko, jasnih i jednostavnih „pravila igre“, čuvajući izvornu formulu parka: savršeno uspešan spoj zabave i razonode za sve ljubitelje vodenih atrakcija , vodeći brigu o savršenoj čistoći u skladu sa najvišim higijenskim normativima i naravno besprekorne sigurnosti za sve posetitioce i ljubitelje vodenih užitaka.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija:  Turizmoteka/Istralandia

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!