fbpx

Investiciono razvojni centar će finansijski podržati rekonstrukciju turističkog naselja Slovenska plaža

BUdva

Investiciono razvojni centar spreman je da finansijski podrži rekonstrukciju turističkog naselja Slovenska plaža u Budvi i podizanje standarda vila Maslina i Ruzmarin sa tri na četiri zvezdice.

Kako je saopšteno, predsednik Odbora direktora HG Budvanska rivijera Mijomir Pejović i izvršni direktor Jovan Gregović, sastali su se sa predstavnicima IRF-a i projektantima Sharh iz Podgorice.

– Povod sastanka je planirana rekonstrukcija TN Slovenska plaža i podizanje standarda vila Maslina i Ruzmarin sa tri na četiri zvezdice, u cilju unapređenja ponude i konkurentnosti HG za predstojeću letnju turističku sezonu – saopšteno je iz HG Budvanska rivijera.

Razgovarajući o modalitetima buduće saradnje, na sastanku je predstavnicima IRF-a predstavljen projekat adaptacije TN Slovenska plaža.

– Predstavnici Investiciono razvojnog fonda, iskazali su spremnost da finansijski podrže realizaciju planirane rekonstrukcije koja će biti od izuzetnog značaja za pozicioniranje Hotelske grupe Budvanska rivijera, Budve i Crne Gore na domaćem i evropskom turističkom tržištu – zaključuje se u saopštenju.

Podsetimo, rekonstrukcija Slovenske plaže najavljena je u avgustu, kada je Odbor direktora dao saglasnost da izvršni direktor preduzme sve pripremne aktivnosti potrebne za izradu i realizaciju projekta rekonstrukcije ovog turističkog naselja.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!