fbpx

Investicije u podizanje kvaliteta smeštajnih objekata izuzetno su značajne za turizam Splitsko-dalmatinske županije

Split

U Splitsko-dalmatinskoj županiji Aminess i Bluesun najavili su nove investicije i znatno podizanje kvaliteta smeštaja.

Turistička kompanija Aminess službeno je preuzela upravljanje nad novim hotelom Aminess Khalani Beach Hotel u Makarskoj, koji se gradio pod nazivom Hotel Romana, dok su iz Sunce hoteli u 2022. najavili podizanje kvaliteta i usluga u svojim objektima u Tučepima, Brelima, Starigradu Paklenica i Bolu na Braču.

Aminess Khalani Beach Hotel u većinskom je vlasništvu Auctor grupe, a za upravljanje novim hotelom će biti zadužen Aminess d.d. koji je takođe deo grupe. Hotel je još uvek u izgradnji i njegovo se otvaranje planira za sezonu 2022. godine, javljaju iz kompanije.

Pozdravljamo svaku najavljenu investiciju u podizanje kvaliteta smeštajnih objekata, posebno hotela najviše kategorije, ističe Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije te dodaje kako kompanija Aminess hoteli i kampovi najavljuje da će Aminess Khalani Beach Hotel biti prvi hotel s pet zvezdica u Aminess portfelju.

To je iznimno značajno za turizam grada Makarske, ali i Splitsko-dalmatinske županije, jer takvi objekti podižu ugled cijele destinacije. Za sada se može govoriti samo temeljem onoga što su novi vlasnici i investitori najavili, a najavili su njegovo otvaranje za početak travnja i vjerujemo da će – obzirom na brojne prateće sadržaje koje bi hotel trebao imati – to biti visokokvalitetan hotel koji će poslovati cijelu godinu” istaknuo je Stella.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!