fbpx

Instagram foto-konkurs – Održiva mobilnost za zdraviji život u Beogradu

computer-768608_1920

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) i Grad Beograd objavili su javni poziv za izbor najbolje fotografije na temu “Održiva mobilnost za zdraviji život” u okviru kampanje Grada povodom Evropske nedelje mobilnosti.

Kako je navedeno na sajtu SKGO, cilj sprovođenja javnog poziva je podizanje svesti građana Beograda o značaju i koristima korišćenja nemotorizovanih vidova prevoza (primer: vožnja bicikla, trotineta, rolera, pešačenje, odnosno svi vidovi nemotorizovanog prevoza) u cilju unapređenja kvaliteta vazduha i životne sredine u gradu.

Konkurs će biti organizovan na zvaničnoj stranici društvene mreže Instagram Grada Beograda (https://www.instagram.com/grad_beograd/). Učešće na konkursu je moguće postavljanjem fotografije na lični Instagram profil učesnika, uz obeležavanje – “tagovanje” Instagram profila grada Beograda – @grad_beograd i obeležavanjem fotografije oznakom #mobilnostzazdravlje.

Broj fotografija jednog korisnika nije ograničen.

Fotografije moraju biti originalne i napravljene na teritoriji grada Beograda, a učesnici konkursa mogu biti svi građani Srbije – korisnici društvene mreže Instagram.

Konkurs traje od 3. do 12. septembra 2021. godine. Najbolji će biti nagrađeni novčanim nagradama od 60.000, 40.000 i 20.000 dinara.

Konkurs se održava uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!