fbpx

Inovacioni biznis centar Zlatibor raspisao konkurs za startape iz oblasti turizma

computer-768608_1920

Inovacioni biznis centar Zlatibor je 27.septembra raspisao konkurs za osnivanja start ap preduzeća u oblasti turizma i za stanare Start ap centra. Za ove namene je opredeljeno oko milion dinara. Aplikanti mogu da konkurišu za iznose od 300.000 do 600.000 dinara. Prema pravilima konkursa lica koja žele da konkurišu su u obavezi da obezbede 20% od vrednosti projekta. Odobrena sredstva se mogu koristiti kako za nabavku opreme, adaptaciju prostora (80%), tako i za operativne troškove (20%).
Pravo učešća u Projektu imaju fizička lica koja nemaju zaposlenje i nalaze se na evidenciji nezaposlenih ili neaktivninih NSZ, ali imaju kvalitetnu i perspektivnu poslovnu ideju za samozapošljavanje. Takođe, potrebno je da aplikanti imaju prebivalište na teritoriji opštine Čajetina. Što se tiče poslovne ideje ona mora biti vezana za obavljanje uslužnih delatnosti kao što su turizam, IT sektor, inovativne delatnosti u oblasti turizma i kreativne industrije, turističko posredovanje, turistička animacije, digitalni marketing i tome slično…

Svi prateći obrasci dostupni su u elektronskom obliku na sajtu Opštine Čajetina.

Rok za prijavu na Konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti zaključno sa 11.10.2021. godine putem elektronske pošte.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!