fbpx

Industrija optimistična u pogledu budućnosti putovanja u Južnu Afriku 

travel-3181695_1280

CAPE TOWN, JUŽNA AFRIKA – Organizatori i učesnici su pozdravili seminar o gostoprimstvu Check-In, koji je prvi put održan u Cape Town-u prošle nedelje, kao „veliki uspeh“. Domaćin događaja bio je vodeći sistem upravljanja hotelima RoomRaccoon i sadržao je panel

diskusija o tome kako nezavisni hoteli mogu da se prilagode dinamičnom tržištu u Južnoj Africi i povećaju svoje prihode.

Niels Verspui, državni menadžer za RoomRaccoon Južna Afrika, započeo je događaj tako što je podelio nalaze kompanije u poslednjih šest meseci. On je rekao da je uprkos početku Omicron varijante u Južnoj Africi prošlog decembra, kompanija primetila značajno povećanje prosečne popunjenosti, dostigavši vrhunac od 80% 31. decembra 2021.

Verspui je takođe rekao da je prosečna aktivnost preuzimanja, koja ukazuje na broj rezervacija primljenih u jednom danu, zabeležena u januaru, februaru i martu 2022, najveća koju je RoomRaccoon zabeležio u Južnoj Africi od lansiranja pre četiri godine.

„Veoma sam optimista za budućnost putovanja u Južnoj Africi“, rekao je on.

Događaju su se pridružili nezavisni hotelijeri u ovoj oblasti. Mark McKeon iz Glenn Boutikue Hotel-a je podelio: „Događaj RoomRaccoon Check-In je bio veoma fokusiran, informativan i isporučen suprotno našim očekivanjima.

Panel su činili stručnjaci iz industrije Amanda Oven, menadžer za područje u Ekpedia Group; Theresa Prins, osnivač i vođa misli u Revenue Resolutions; i Stjuart Luis, osnivač i izvršni direktor kompanije Fluk Full Circle. Pokrivali su temu efikasnog upravljanja zalihama u narednim mesecima.

Theresa Prins je istakla važnost manipulisanja vašim cenama kako biste stimulisali potražnju i optimizovali prihod. „Ono što želite da predvidite je koliku ćete potražnju dobiti da biste mogli efikasno da cenite i optimizujete prihod“, rekla je ona.

Stjuart Luis je primetio da su direktne rezervacije u porastu i istakao važnost optimizacije veb lokacija za smeštaj za prodaju. „Ne možemo poreći da je online evolucija putovanja uveliko u toku“, rekao je on. „Korisnici su mnogo poznatiji i mnogo ugodniji obavljaju transakcije direktno na veb lokaciji nego ranije.“

Takođe je istakao važnost razumevanja različitih tržišta i podizanja svesti o brendu pre vrhunca sezone rezervacija. On je rekao da će korisnici, kada je raspoloženje za rezervaciju visoko, doći na vašu veb lokaciju i, ako nema trenja, veća je verovatnoća da će izvršiti transakciju.

Iako je posao u usponu, Amanda Oven je naglasila važnost traženja podataka kako biste uticali na vaše odluke o cenama kako ne biste ostavili novac na stolu.

RoomRaccoon ove godine planira događaje za prijavu u Nemačkoj, Francuskoj, Holandiji i Portugalu, a obrasci za registraciju biće dostupni na veb stranici RoomRaccoon-a.

Izvor: Travel Daily News

Fotografija: Unsplash.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!