fbpx

Industrial 1853 postao je hotel sa 4 zvezdice

hotel_industrial_8_180220_tw1024

Kragujevac ali i centralna Srbija postali su bogatiji za ugostiteljski objekat visoke kategorije. Rešenjem Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Industrial 1853 postao je hotel sa 4 zvezdice. Tako nesto je ovom gradu i Šumadiji bilo potrebno.

Industrial, koji je otvoren krajem decembra 2018. godine ima 21 smeštajnu jedinicu, od kojih su četiri apartmani. Sobe karakteriše industrijski dizajn i autentičnost koja je zadržana kreativnom obnovom u uređenju enterijera, sa akcentom na udobnost i luksuz.Ovaj krizni period menadžment hotela iskoristio je da uspešno završi postupak kategorizacije hotela za četvrtu zvezdicu i sada nastavljaju sa strategijom pozicioniranja hotela. Cilj im je da postanu prepoznatljivi kao biznis hotel sa visokim standardima u pogledu usluge, kao i da nadmaše očekivanja gostiju.

Tim hotel Industrial 1853 čini dvadesetak profesionalaca u ovoj oblasti.

Imajući u vidu da im je ljudski faktor od izuzetnog značaja, posebnu pažnju posvetili su zaštiti i očuvanju zdravlja osoblja.Lociran u sklopu kompleksa nekadašnje Zastave, u jednoj od administrativnih zgrada, Industrial predstavlja deo starog industrijskog jezgra Kragujevca. Nalazi se u blizini muzeja Stara livnica, sa kojim čini sastavni deo zaštićenog istorijskog kulturnog dobra Knežev arsenal. I drugi deo imena hotela je simboličan – predstavlja godinu osnivanja Kneževog arsenala – 1853.

U sklopu hotela nalazi se konferencijska sala koja je multifunkcionalnog dizajna sa kompletnom opremom u svrhu organizovanja sastanaka, promocija, seminara, prezentacija i drugih poslovnih događaja.
U ponudi u okviru spa i wellnes zone su i sauna, hamam i veliki izbor masaža od strane profesionalnog osoblja.Najveći izazov u narednom periodu ogleda se kroz ostvarenje očekivanja gostiju, koja su se znatno izmenila nakon COVID-19 krize, a pre svega u pogledu bezbednosti zdravlja, higijene.

Iz hotela se nadaju da će se uskoro situacija poboljšati i da će se poslovanje vratiti u normalne tokove.

Izvor: eKapija

Fotografije: hotel Industrial 1853

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!