fbpx

INĐIJA DOMAĆIN TURISTIČOG SAMITA VOJVODINE 2023. GODINE

viber_image_2022-10-11_20-26-21-803

Nakon prvog Turističkog samita Vojvodine održanog u Novom Sadu ove godine, Inđija je odabrana za domaćina narendog samita koji će se održati 2023.godine. Uspešno postignut dogovor između Centra za edukativni razvoj Novi Sad kao organizatora i Turističke organizacije opštine Inđije i Opštine Inđija kao domaćina o zajedničkom organizovanju ovog skupa danas je ozvaničen potpisivanjem Sporazuma u Inđiji. Sporazum o saradnji potpisali su direktor Turističke organizacije opštine Inđija Milan Bogojević i predsednik Centra za edukativni razvoj Novi Sad i oragnizacionog odbora samita Nemanja Dimić.

Prepoznavajući obostrani interes za uspostavljanje poslovne saradnje na području razvoja turizma, predstavnici navedenih institucija su u obraćanju prisutnim medijima istakli značaj organizovanja ovakvog ovakog događaja kako za aktere u turizmu čitave Vojvodine, tako i za Inđiju kao domaćina.

Koncipiran kao podsticaj za napredovanje i povezivanje privatnog i javnog sektora na teritoriji Vojvodine, Turističkii samit Vojvodine okuplja razne turističke ali i sve ostale zainteresovane javne i privredne subjekte, a oraganizuju se uz podršku Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikaciju, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i Privredne komore Vojvodine.

Izvor: Turistička organizacija opštine Indjija

Fotografija: Turiskička organizacija opštine Indjija

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!