fbpx

IMEX Frankfurt: Berlin predstavlja nove usluge održivosti i poziva na „Bestival“ u nemačkoj prestonici

conference-3518465_1920

Kongresna kancelarija visitBerlin Berlin (BCO) i njeni partneri biće na IMEX-u u Frankfurtu od 31. maja do 2. juna da bi predstavili nove usluge koje nemačka prestonica nudi za sastanke, podsticajna putovanja, kongrese i izložbe. Posetioci na štandu u Berlinu (F100-10) moći će da obave proveru održivosti svog događaja sa stručnjacima iz inicijative Sustainable Meetings Berlin i da se prijave za Bestival 2022, međunarodni festival MICE industrije koji se održava 25. 26. avgusta u Berlinu.

Marco Oelschlegel, direktor Kongresne kancelarije u Berlinu za kongrese u Berlinu: „Nakon dve godine odsustva zbog pandemije koronavirusa, jedan od vodećih svetskih događaja za industriju sastanaka ponovo će se održati sa IMEX Frankfurt. Moj tim u Berlinskom kongresnom uredu i naši partneri su uzbuđeni što mogu lično predstaviti mnoge stvari koje Berlin može da ponudi. Predstavljamo novi alat, Smernice održivog događaja u Berlinu, kako bismo zadovoljili rastuću potražnju za održivijim planiranjem događaja. Takođe pozivamo međunarodne planere događaja na naš Bestival u Berlinu krajem avgusta.”

Smernice održivog razvoja Berlin sadrže 65 mera za svaki korak procesa planiranja održivog događaja. To uključuje dolaske učesnika koji su pogodni za CO2, odabir regionalne hrane za ketering i korišćenje tehnologije koja je prihvatljiva za energiju. Mere imaju prioritet na osnovu efikasnosti i podležu međunarodnim standardima održivosti.

Bestival 2022: Berlin poziva industriju događaja na festival najbolje prakse u avgustu
Berlinska kongresna kancelarija i partneri iz berlinske industrije događaja pozivaju domaće i međunarodne organizatore događaja na Bestival 2022, inovativni MICE i turistički poslovni festival koji se održava od 25. do 26. avgusta. Učesnici mogu da očekuju dvodnevni, sveobuhvatan raspored događaja koje mogu posetiti po želji. Od „Divljeg Berlina“ do „Berlinskog glamura i stila života“ i „Umetnosti i muzike Berlin“, ukupno pet tema će predstaviti mnoge aspekte grada. Biće posebne prezentacije, nastupi uživo i diskusije na podijumu za svaku temu. Raspored je takođe dopunjen inspekcijama lokacije i mogućnostima umrežavanja.

Izvor: Travel Daily News

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!