fbpx

Iberostar u Perastu najbolji internacionalni rizort u ovoj godini

S TIP 1

Hotel Iberostar Heritage Grand Perast, nagrađen je zvanjem najboljeg internacionalnog rizorta za ovu godinu, prema oceni renomiranog časopisa iz oblasti turizma, Condé Nast Traveler, po izboru čitalaca i novinara.

– Pored dokaza kontinuiranog kvaliteta usluge koji naš lanac pruža, ova nagrada služi i kao svojevrsno priznanje Crnoj Gori kao destinaciji, i drago nam je da je međunarodna publika čitalaca prepoznala Crnu Goru i naš hotel kao elitnu svetsku destinaciju – saopšteno je iz Iberostara.

Condé Nast je američka medijska kompanija koju je 1909. osnovao Condé Montrose Nast, i ima više od 164 miliona potrošača u okviru svojih 19 brandova i medija, među kojima su i Vogue, New Yorker, Vanity Fair i Wired.

Reč je o najvažnijem referentnom vodiču za luksuzne hotele i spa centre, a koje selektuju posvećeni i visoko osposobljeni lokalni stručnjaci i čije izveštaje godišnje čita više od 5,5 miliona čitalaca.

Iberostar je jedna od prvih međunarodnih hotelskih grupacija koja je prepoznala turistički potencijal Crne Gore, i koja je na našem tržištu prisutna duže od 15 godina, sa više hotela, a hotel u Perastu otvoren je 2018. godine u palati Smekja.

Hotel je kategorizovan sa pet zvezdica, broji 130 luksuzno opremljenih soba i prostrani spa centar.

– Ovo nije prvi put da se naš hotel našao u najekskluzivnijem društvu svetskih ugostitelja i hotelijera, jer smo se i 2019. našli u finalu za ovu prestižnu nagradu, u kategoriji Best Waterside Hotel. Posebno nas raduje što ovo priznanje dolazi u godini nakon što su se crnogorska i svetska turistička privreda suočili sa do sada nezapamćenom krizom, izazvanom pandemijom, i što smo uspešno dokazali da i u izazovnim vremenima možemo ponuditi turistički proizvod konkurentan najprestižnijim svetskim destinacijama – naveli su iz kompanije.

Condé Nast i njihove godišnje nagrade postale su, kako su rekli, merilo u hotelskoj industriji promovišući najbolje hotele i spa centre u svetu.

– Naša kompanija će nastaviti da radi na poboljšanju i obogaćivanju sopstvene i turističke ponude Crne Gore, a ova i svaka slična nagrada, dodatan su nam podstrek na tom putu – zaključili su iz kompanije.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!