fbpx

HTZ uskoro kreće sa kampanjom za postezonu

sunset

Danas je u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima održan koordinacijski sastanak Hrvatske turističke zajednice s turističkim zajednicama Ličko-senjske i Karlovačke županije.

Ličko – senjska županija u avgustu je ostvarila oko 67 posto prošlogodišnjeg rezultata u istom razdoblju, a od početka godine do danas beleži oko 54 posto prošlogodišnjeg rezultata u istom razdoblju. S druge strane, Karlovačka županija u ovom trenutku ostvaruje 30 posto prošlogodišnjih turističkih rezultata.

Direktor HTZ-a Kristjan Staničić istaknuo je kako su u avgustu zabeležili 67 posto turističkog prometa u odnosu na prošlogodišnji avgust te najavio kampanju za postezonu.

 Pripremili smo kampanje za posezonu gdje smo u prvi plan stavili kontinentalni turizam, nautiku, ali i eno-gastronomiju te ćemo se fokusirati na tržišta u našem najbližem okruženju. Na domaćem tržištu, u listopadu, planiramo realizaciju projekta Tjedan odmora vrijedan. Paralelno smo u pripremi plana za iduću turističku godinu za koju znamo da će biti iznimno zahtjevna i u kojoj ćemo se osloniti na pojačane marketinške i PR aktivnosti na odabranim tržištima i posebno na oglašavanje na digitalnim kanalima komunikacija, izjavio je Staničić, dodavši kako Hrvatsku u ovoj turističkoj godini očekuje još sigurno dva meseca turističkog prometa ukoliko se budu pridržavali propisanih mera i preporuka te ukoliko će epidemiološka slika u zemlji biti stabilna.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!