fbpx

HTZ objavio poziv za sprovođenje promotivnih kampanja na emitivnim tržištima

67DFBBCF-6A95-4F4A-9907-D0D48DA0D33D

Hrvatska turistička zajednica objavila je poziv za iskazivanje interesa za provedbu promotivnih kampanja sa strateškim partnerima u 2021. godni. 

Radi se o provedbi promotivnih kampanja na inozemnim tržištima (Austrija, Belgija, Češka, Francuska, Italija, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Rusija, Skandinavija, Slovačka, Slovenija, Švicarska, UK), 

Strateški partneri prema pozivu mogu biti organizatori putovanja (turoperatori i prijevoznici) sa svim oblicima organiziranih programa za Hrvatsku (u zračnom, željezničkom, autobusnom i brodskom prijevozu) koji uvode/pojačavaju svoje programe ili proširuju period programa u sljedećoj godini.

U konačnici radi se o kobrendiranu kampanja u zakupu medija (online, društvene mreže, tisak, plakatiranje, TV/radio itd.) koju provode strateški partneri uz podršku turističkih zajednica svih razina (HTZ-a, regionalnih i lokalnih turističkih zajednica) koje će sudjelovati u kampanji. Financiranje zajedničkih promotivnih kampanja osigurava se iz zajedničkih sredstava svih partnera u projektu, na način da maksimalni mogući udio turističkih zajednica u zajedničkoj kampanji u zakupu medija može iznositi do 50% troškova.

Suradnja s odabranim strateškim partnerom ima za cilj podići svijest o turističkom brendu Hrvatske na odabranom strateškom tržištu ciljajući potencijalne goste zajedničkim kampanjama vezanim uz partnerov program za Hrvatsku, te koristeći promotivne kanale, alate i iskustvo partnera u segmentu organiziranih turističkih putovanja.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Turistički žurnal

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!