fbpx

HTL – Jesmo li uspeli spasiti sezonu?

sunset-2977146_1920

Colliers International Hrvatska, Slovenija & BiH je započeo sa novim ciklusom predstavljanja stanja na tržištu nekretnina široj publici. 

U nešto drukčijem formatu od ljetnih okruglih stolova sa renomiranim igračima na tržištu, kao webinari pod krovnim nazivom „2020 – kakav utjecaj je imala na tržište i što još od nje možemo očekivati?“ u trajanju od 30 minuta će se svaki ponedjeljak u 10h osvrnuti na jedan sektor nekretnina. 

U ponedjeljak 12. listopada 2020. održat će se drugi po redu webinar „HTL – Jesmo li uspjeli spasiti sezonu?“. 

Prilikom lockdowna svi su predviđali kako će upravo turistički sektor biti najviše pogođen krizom uzrokovanom zdravstvenom pandemijom. Sada dok zbrajamo rezultate turističke sezone, iz Colliersa predstavi će rezultate u odnosu na 2019. te koliko je očekivani, a koliko ostvareni rezultat. Također osvrnuti će se i na važnost turizma za hrvatsko gospodarstvo. 

S obzirom da nam je novo normalno donijelo mnoštvo noviteta u različitim industrijama, kako je to utjecalo na turistički sektor? Kako su se naši hotelijeri snašli te kakve rezultate su ostvarili? Koji su najnoviji svjetski, ali i lokalni trendovi – samo su neke od tema koje će se otvoriti na webinaru – „HTL – Jesmo li uspjeli spasiti sezonu?“. 

Webinari će se održavati na Zoom online platformi, sa prijenosom uživo na YouTube kanalu, i to svaki tjedan u istom terminu – ponedjeljkom u 10h.

Prijavu na drugi webinar možete izvršiti ovdje. Voditelji će biti Filip Dumbović, Stariji Konzultant te Ivan Laljak, Konzultant u Odjelu za procjene i investicijsko savjetovanje.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: ilustracija, pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!