fbpx

Hrvatska turistička ponuda predstavljena u Veneciji

Croatia

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji u postezonskom razdoblju, nakon poslovnog sajma TTG u Riminiju, nastavlja s promotivnim aktivnostima te je s ciljem promocije turističke ponude i ostvarivanja novih kontakata učestvovalo na poslovnoj radionici u Veneciji.

Uz Hrvatsku kao destinaciju, svoju ponudu predstavilo je 30 izlagača među kojima su i zemlje poput Grčke, Izraela, Tunisa i Malte.

Učesnicima radionice predstavljene su brojne kulturno-istorijske znamenitosti te mogućnosti organizovanog i individualnog odmora u Hrvatskoj.

Odazvalo se ukupno 100 agenata iz regija Veneto i Friuli Venezia Giulia, a u okviru radionice prikazan je i promotivni film „Safe stay in Croatia“, te su distribuirani promotivni materijali Hrvatske turističke zajednice.

Obzirom na povoljnu geografsku poziciju Hrvatske i da postoji veliki interes, partneri su izrazili nadu oporavku zbog globalne pandemije koronavirusa kako bi se realizovalo što više turističkih dolazaka s italijanskog tržišta.

Dodajmo kako je reč o prvoj poslovnoj radionici u organizaciji Vazdušne luke Marco Polo blizu Venecije od pojave pandemije koronavirusa, a da se radi o međunarodnoj vazdušnoj luci od velikog interesa govori i odličan odaziv turističkih organizacija zemalja koje imaju svoja predstavništva u Italiji, te ostalih poslovnih partnera, aviokompanija, turističkih agencija i turoperatora.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!