fbpx

Hrvatska sutra započinje vakcinaciju turističkih radnika

vakcine

Organizovano vakcinisanje turističkih radnika počinje u petak, 23. aprila, i to u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, tačnije u Dubrovniku.

Nakon Dubrovnika, u skladu sa prioritetima i planu vakcinisanja, krenuće se s vakcinacijom turističkih radnika i u svim ostalim turističkim destinacijama Republike Hrvatske.

S obzirom na izrazitu važnost i prepoznatljivost Dubrovnika kao turističke destinacije želimo s cijepljenjem započeti baš u Dubrovniku, kako bismo dodatno poslali poruku našim gostima o sigurnosti ove, ali i svih drugih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Zahvaljujem našim turističkim djelatnicima na iznimnoj odgovornosti koju pokazuju u pripremama za ovu sezonu, kao i Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i Ministarstvu zdravstva na stručnoj pomoći“, rekla je ministrica Nikolina Brnjac.

Iznimno smo zadovoljni što je počelo organizirano cijepljenje turističkih djelatnika u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, jer znamo koliko je važno poslati poruku sigurnosti turistima, a ovime to činimo. Dubrovnik spremno dočekuje sve naše goste i zahvaljujem svim turističkim djelatnicima koji su pristupili organiziranom cijepljenju kako bismo što otporniji dočekali glavni dio sezone“, izjavio je župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić. 

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!