fbpx

Hotel Sheraton u Kolašinu verovatno neće biti otvoren ni tokom ove sezone

door-1089638_1280

Hotel Four Points by Sheraton u Kolašinu najverovatnije neće biti otvoren ni za predstojeću turističku sezonu. To su informacije koje imaju u lokalnoj Turističkoj organizaciji (TO).

Taj hotel sa četiri zvezdice zatvoren je na početku pandemije, a od tada nije bilo zvaničnih informacija o planovima za njegovo ponovno otvaranje.

Na ulazu u objekat još stoji odluka o produženju privremenog zatvaranja i pružanju ugostiteljskih usluga “zbog pogoršanja epidemiološke situacije”, od 1. decembra 2020. godine.

U njoj piše i da će hotel biti zatvoren do kraja marta 2021. godine. No, ni posle tog datuma ni radnici, ni nadležni za kolašinski turizam nisu dobili zvanična obaveštenja o mogućnosti otvaranja hotela.

Direktor TO Aleksandar Vlahović kaže da je zatvaranje tog objekata veliki hendikep za turističku ponudu.

– Taj hotel je generisao značajan broj noćenja prethodnih godina. Kolašinu trenutno nedostaje, pre svega, kvalitetan hotelski smeštaj visoke kategorije. Prema trenutnim informacijama, ni za predstojeću turističku zimu hotel neće biti otvoren – kazao je Vijestima Vlahović.

On podseća da u Kolaštinu, osim tog, postoje još po dva hotela sa četiri i tri zvezdice. Kapacitet Four Points by Sheraton je 150 ležajeva.

Oko 20 zaposlenih u tom objektu, kako su nazvanično kazali neki od njih, takođe nemaju informacije o planovima poslodavaca niti o svom daljem statusu, nakon što im isteknu ugovori.

Angažovani su ugovorima o radu na određeno vreme do kraja ove godine. Najavljuju da će ubrzo zatražiti zvanične odgovore od vlasnika hotela.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!