fbpx

Hotel CUE Podgorica dobio priznanje Travelers’ Choice 2022 

vojtech-bruzek-Yrxr3bsPdS0-unsplash

Ovogodišnje priznanje TripAdvisor-a, Travelers’ Choice 2022, pripalo je hotelu CUE Podgorica, čime je uvršten u top deset posto hotela u svetu.

TripAdvisor svake godine odaje priznanje kompanijama koje su pokazale posvećenost ka izvrsnosti u ugostiteljstvu nagradom Travelers’ Choice.

– Ova ujedno najveća privilegija TripAdvisor-a za izuzetnost poslovanja odražava omiljeni izbor putnika širom sveta na osnovu objavljenih ocena tokom cele godine – saopšteno je iz hotela CUE.

PR i marketing menadžerka CUE Podgorica, Mirjana Delić, rekla je da Travelers’ Choice nagrađuje hotele koji pružaju nezaboravna iskustva putnicima širom planete.

– Odabrani, poput našeg CUE Podgorica hotela, stekli su najpozitivnije kritike i ocene gostiju. Bez obzira na sve izazove usled Covid-19 pandemije, naš hotel se istakao pružanjem najbolje usluge i zasluženo pripada ekskluzivnoj grupi hotela u svetu – kazala je Delić.

Ona je dodala da će nastaviti da osluškuju potrebe gostiju i pružaju najbolja iskustva. 

– Svaka nova ocena na TripAdvisor-u za nas je inspiracija za konstantno unapređenje usluga – dodala je Delić.

Putnici širom sveta koriste TripAdvisor kako bi se informisali o 8,6 miliona različitih smeštajnih i ugostiteljskih objekata, analizirajući čak 859 miliona raspoloživih komentara koje gosti pišu za specifične lokacije i objekte.

Za CUE Podgorica koji je od samog otvaranja 2016. godine broj jedan hotel u Podgorici, shodno ocenama na TripAdvisoru-u, navodi se da je daleko najinspirativnije mesto za boravak u glavnom gradu.

Nagrade poput TripAdvisor Travelers’ Choice su dodatna priznanja za uloženi trud.

Izvor: eKapija.com

Fotografija: Unsplash.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!