fbpx

Hilton predstavio pilot program “Workspace by Hilton”

86D18FFB-6C1D-4957-B7B9-1DB6F3810D79

Hilton se uključuje u trend rada na danjinu ili otvarenjm svojeg hotela za poslovne goste koji koriste hotel kao ured. WorkSpaces by Hilton je pilot-programa rada iz hotela koji se prostire širom SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva.

Prema inicijativi WorkSpaces, gosti mogu koristiti sobu kao udaljeni ured, a nekretnine koje sudjeluju trenutno nude nove dnevne cijene. Naravno u svakoj komunikaciji Hilton posebno ističe svoj program standarda čistoće Hilton CleanStay, koji je pokrenuo među prvim globalnim hotelskim kućama, ako ne i prvi, za vrijeme prvog vala koronavirusa još u travnju.

Zbog velike potražnje, Hyatt-ov program Work From Hyatt, nudi boravak od 139 dolara po noćenju, a ove je jeseni program proširen na gotovo 60 hotela koji sudjeluju širom Sjeverne Amerike i Kariba. Paket Work From Hyatt, koji zahtijeva minimalni boravak od sedam noćenja, sadrži standardni smještaj za goste ili apartmane, odvojeni radni prostor, dnevne kredite za hranu i piće i besplatan WiFi.

Isto tako, robna marka Kimpton InterContinental Hotels Group pokrenula je pakete za rad iz hotela na brojnim objektima, uključujući nove dnevne cijene u hotelu Kimpton Saint George u Torontu i ponudu za daljinski rad od 79 dolara dnevno u hotelu Kimpton Cardinal u Winston-Salem.

Hoteli se bore kako bi pronašli novu nišu te probudili interes za hotelima i putovanjima. Odličan primjer, kako bez obzira na sve nepovoljne uvjete za hotelsku industriju, nema kukanja i zatvaranja hotel, nego i dalje pokušavaju pronaći način kako održati svoje poslovanje. Fokus na b2b sastanke i poslovni goste je svakako pametan potez, jer privatni sektor je uvijek bio i bit će najagilniji kako bi održao svoje poslovanje.

Život, poslovanje, pa tako i turizam moraju dalje, usprkos pandemiji koronavirusu.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!