fbpx

Hilton grupacija zainteresovana za nastavak gradnje hotela As

hotel-g397c7f21f_1920

Hilton grupacija zainteresovana je za Hotel As u Perazića dolu, kazao je predsednik odbora direktora HG Budvanska rivijera Mijomir Pejović u emisiji Link Radija Crne Gore.

– Sredinom ovog meseca smo izvršni direktor Hotelske grupe Budvanska rivijera Jovica Gregović i ja boravili u Londonu, i imali smo sastanak sa predsednikom Hilton grupe za Evropu Afriku i Srednji Istok Sajmonom Vinsentom, i mogu reći da je Hilton grupacija zainteresovana za hotel As u Perazića dolu – poručio je Pejović.

Istakao je da je Hilton grupacija to prepoznala kao ogroman potencijal.

– A mi smo to prepoznali kao ogroman potencijal ne samo za Budvansku rivijeru, nego i za opštinu Budva i za celu Crnu Goru – kazao je Pejović.

Naglasio je da ukoliko naše pravosuđe bude malo bržim koracima išlo u pravcu rešavanja tog problema, tim pre ćemo imati Hilton grupu u Crnoj Gori.

– Nažalost taj problem traje 20 godina, toliko je prošlo od privatizacije hotela As, a već šest godina naše pravosuđe ne postiže rezutate koje bi trebalo, tj. ne postiže proces raskida kupoprodajnog ugovora koji je zaključen 2002. godine. Trenutno je ta jedna prepreka koja nas sprečava da konkretnije uđemo u sve to. Nadam se da ćemo ovih meseci korak po korak ići, te da ćemo uspeti tu investiciju zaokružimo za dobrobit i Budve i Crne Gore – kazao je Pejović.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!