fbpx

Gibonni i Lepa Brena na dočeku Nove godine u Budvi

BUDVA NOVA GODINA

Zlatan Stipišić Gibonni će uvesti budvansku publiku u Novu 2022. godinu na još jednom spektakularnom dočeku koji na glavnom gradskom trgu organizuje Turistička organizacija opštine Budva.

„Trodnevni program koji će započeti 30. decembra nastao je nakon višemesečnih pregovora sa nekim od najvećih muzičkih zvezda iz regiona i na naše zadovoljstvo možemo najaviti da će brojni koncerti, i ovoga puta, predstaviti Budvu kao prestižnu novogodišnju destinaciju, koja zahvaljujući svom muzičkom programu i odličnoj ponudi naših hotelijera, privlači na desetine hiljada turista sa prostora bivše Jugoslavije“ – istakla je Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva.

Pored Gibonnija, u okviru novogodišnjeg programa na trgu ispred Starog grada će nastupiti Lepa Brena i mnogi drugi, a biće organizovani i programi za decu.

Celokupan program će biti organizovan u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama i svim preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Opširnije o celokupnoj organizaciji predstavnici crnogorske javnosti će saznati sutra, nakon konferencije za novinare, koja je planirana da se održi u hotelu „Avala“ u 12 sati, zajedno sa predstavnicima hotelske privrede.

Izvor: Turistička organizacija Budva

Fotografija: Turistička organizacija Budva

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!