fbpx

FRUŠKE TERME – Magičan odmor i vodeni svet za celu porodicu!

390A7507 – kopija

Jedno nedavno istraživanje je pokazalo da su porodični odmori neophodni u rastu i razvoju deteta, jer čine kako roditelje, tako i decu srećnijima, gradeći čvršću vezu i stvarajuci neponovljive uspomene. Ukoliko je ovog leta Srbija Vaša letnja destinacija, za savršen odmor neophodno je izabrati savršen hotel, te smo za Vas pronašli hotel gde svaki član porodice može pronaći svoju dobitnu kombinaciju za idealan odmor.

Hotel „Fruške terme“ svoja vrata posetiocima je otvorio krajem 2019. godine i za kratko vreme opravdao titulu jedne od najsjajnijih zvezda u srpskom hotelijerstvu. Impozantan wellness centar  na preko 7500m², 1500m² vodenih površina, 8 bazena i 201 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica čine samo deo nesvakidašnje ponude ovog hotela. Blagotvorno dejstvo termalne vode koja se nalazi u ovim bazenima je poznato preko 3 veka, a sada dostupno svakom da bude “vladar svog blagostanja”.

Čarobni wellness i spa centar nudi za svakog člana porodice po nešto. U porodičnom svetu, cela porodica može uživati u centralnom bazenu sa „brzom rekom“, plivati u bazenu sa toplo-hladnom vezom ili jednostavno uživati u pogledu na Frušku goru  koji oduzima dah iz prvog infinity bazena u Srbiji. Za najmlađe postoji još i poseban deo wellnessa sa dva bazena, pećinom i toboganom, a za nešto hrabrije mališane na raspolaganju je i Aqua fun zona na otvorenom.

Da bi odmor za celu porodicu bio potpun roditeljima je na raspolaganju relax svet sa panoramskim bazenom uz čaroban pogled na Vrdnik, plivačko rekreativni bazen, kao i sauna svet sa čak 12 sauna, parnim kupatilom i kaldarijumom. Stručno osoblje Wellness & spa centra „Fruške terme“ će Vas sa zadovoljstvom informisati o svojoj bogatoj ponudi, kako bi svaki svaki tretman ili masaža za Vas predstavljala opuštajuće i magično iskustvo.

            Za ljubitelje „aktivnog odmora“ preporučujemo adrenalin park u blizini hotela „Fruške terme“. Park je u vijugavom spustu od 450m smešten u samim krošnjama nacionalnog parka, sa preko 30 platformi za savlađivanje uz 30-ak platformi različite težine i visinske razlike od preko 50m. Od 01. jula ove godine gostima će na raspolaganju biti i najduži zip lajn u regionu. Impozantne dužine od 1470m, koju posetilac prelazi brzinom od 80km/h, dok mu pogled doseže do najudaljenijih kutaka Fruške gore predstavlja iskustvo koje se prepričava godinama kasnije.             Istraživanje sa početka teksta je takođe utvrdilo da se porodični odmori ističu kao najdraža uspomena iz detinjstva. Ukoliko želite da Vama i Vašoj porodici priuštite lepo sećanje

Fotografije: izvor, Fruške terme

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!