fbpx

Francuska amabasada izdaje ugostiteljski i poslovni prostor u centru Beograda

restaurant-3597677_1920

Ambasada Francuske traži partnera za korišćenje komercijalnog prostora koji se nalazi u Zmaj Jovinoj ulici br.11, u prizemlju zgrade Union. Prostor je predviđen za restoran (na primer kafe-restoran bistro/ili gastronomski), kafe restoran ili vinski bar, ističe se u objavljenom javnom pozivu.

Komercijalni prostor koji je predmet ovog javnog poziva za ponude ima sledeće karakteristike :
– Prostor 141 m², koga čine sala u prizemlju površine (61 m²), kao i prostorije u donjem nivou (80 m²);
– Dupli izlog koji gleda na Zmaj Jovinu.

– Projekat mora da da prednost uspostavljanju partnerstava koji imaju veze sa Francuskom, njenom kulturom i koji poštuju njene suštinske vrednosti. Predložena aktivnost mora aktivno da doprinese prisutnosti i da bude u skladu sa znakom Francuska – navodi se.

Ponuđeni prostor je idealno smeštena komercijalna lokacija, u ulici koja seče Knez Mihajlovu, koja je frekventna kako radnim danima tako i vikendom. Moguć je rad od jutra do večeri uz mogućnost ponude kafe-restorana između glavnih obroka. Moguće je predvideti i saradnju sa Ambasadom Francuske i Francuskim institutom (privilegovana partnerstva za pružanje kulinarskih usluga tokom kulturnih manifestacija).

Ugovor će biti sklopljen na tri godine počev od 1. jula i to pod sledećim finansijskim uslovima: mesečni najam koji se sastoji od fiksnog dela (zakup) od 3.000 evra i promenljivog dela od 2 % prometa.

Ponude treba da budu predate najkasnije do 20. maja, a detalji zakupa restorana se nalaze OVDE.

Drugi komercijalni prostor od 120 m² (prizemlje i suteren) je takođe ponuđen u zakup na delu zgrade Union koja gleda na Knez Mihajlovu ulicu sa mogućnošću ulaska u prostorije od 1. jula 2022. Njegova namena će takođe biti promovisanje francuske kulture, proizvoda i umeća uspostavljanjem komplementarne aktivnosti od one koja se nalazi u delu koji gleda na Zmaj Jovinu ulicu, pojašnjeno je. Detalji o ovom prostoru su dostupni OVDE.

Cena ovog prostora uključuje mesečnu zakupninu u iznosu od 5.000 EUR i učešće u tekućim troškovima, srazmerno korišćenim površinama.

Poslovni prostor u kojem će se odvijati delatnost ima sledeće karakteristike:
• prostor u prizemlju koji se sastoji od glavne prostorije, ostave i toaleta;
• podrum;
• stakleni izlog iz dva dela u Knez Mihailovoj, od kojeg će jedan deo morati da se preuredi u vrata kako bi se omogućio ulaz u budući lokal.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!