fbpx

Finnair i Condor Airlines uvode nove letnje linije prema Hrvatskoj

airport

Finski nacionalni avioprevoznik Finnair, član Oneworld alijanse, danas je najavio svoj program za sledeću letnju sezonu. Na listi novih odredišta našao se i Zagreb, prenosi portal Croatian Aviation.

Linija Helsinki – Zagreb – Helsinki uvodi se 1. maja 2022. godine a letovi će se odvijati tri puta , svakog utorka, četvrtka i nedelje. Na liniji su najavljeni avioni tipa A319 kapaciteta sa 144 sedišta pa će u razdoblju od maja do oktobra sledeće godine Finnair na novoj liniji između Helsinkija i Zagreba ponuditi više od 22.000 sedišta.

Finnair već duži niz godina leti prema Dubrovniku i Splitu u letnjem redu letenja, a ranije je na svojoj mapi odredišta ovaj avioprevoznik imao i Pulu.

Condor Airlines uvodi dve nove linije prema Hrvatskoj

Nemački leisure avioprvoznik, Condor Airlines, najavio je uvođenje dve nove linije prema Hrvatskoj.

U letnjem redu letenja sledeće godine Condor će prometovati i između Düsseldorfa i Rijeke, dva puta nedeljno, a najavljen je i jedan let nedeljno između Düsseldorfa i Dubrovnika. 

Tako Condor planira u letnjem redu letenja sledeće godine prometovati prema tri hrvatske vazdušne luke, pošto je Split već tradicionalno odredište ovog avioprevoznika prema kojem će i sledeće godine imati tri linije – iz Düsseldorfa, Frankfurta i Munchena. 

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!