fbpx

Falkensteiner uveo ponudu za digitalne nomade

3A441E7B-4C9E-4631-97AD-1A57BB8048E5

Remote work ili “long stay” ponude za digitalne nomade novi je globalni trend, a koji su prihvatili i naši hotelijeri i kampovi. Sada se novom trendu priključio i Falkensteiner, koji je na tržište ponudi Premium apartmane Senia upravo digitalnim nomadima i poslovnim ljudima kroz dugoročni najam u vrhunskom resortu Punta Skala.

Ponuda Welcome Home Office se bazira na minimalno sedam noćenja, s cijenom od 80 eura po danu na dalje, a koja uključuje i jednu besplatnu masažu i dvadeset posto popusta na spa tretmane u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera.

Usluga nudi i korištenje sobe za sastanke s opremom za konferencije, a na raspolaganju je i mogućnost printanja i skeniranja. Tu je i “Premium living” usluga, tjedna kupnja prema vašim potrebama, ali također i mogućnost doručka ili polupansiona.

Osim posla, važan je i dodatni sadržaj, a u kojem resort Punta Skala ima jake adute. Za ljubitelje sporta resort nudi cijeli niz sadržaja – od fitness dvorane do nepreglednih šetnica i staza za trčanje uz more i sportski centar na otvorenom s terenima za tenis, terenom za golf, mini golf, badminton, košarku, mali nogomet, odbojku na plaži, uz najam sportske opreme. S druge strane, u AquaPura Spa centru na čak 6.000 metara kvadratnih na raspolaganju su vanjski i unutarnji bazeni, turski hamam, parne kupelji, brojne saune uključujući i panoramsku zemljanu saunu s pogledom na more, Kneippov bazen, privatni spa.

Inače, Falkensteiner je još u kolovozu u svojim hotelima uveo besplatno tesitranje svojih gostiju na covid19.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!