fbpx

Exit VR projekat na Svetskoj izložbi u Dubaiju – Pogled na festival sa mesta koja nikome nisu dostupna

EXIT Festival

Exit, dvostruki evropski festivalski šampion, predstavljen je na Svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai sa ekskluzivnim VR projektom.

– Posetioci srpskog paviljona imaju priliku da kroz ovaj projekat Exit festival iskuse sa mesta koja nikome nisu dostupna, tačno pored Davida Guette na Glavnoj bini ili uz Solomuna i Paul Kalkbrennera na Dance Areni. Ovaj impresivni audio-vizuelni projekat čine poznate festivalske lokacije snimljene 8K 360 VR kamerom proteklog jula, kada se Exit upisao u istoriju kao prvi veliki festival održan od početka pandemije. Novosadski festival jedan je od svega nekoliko svetski poznatih festivala koji su predstavljeni na Svetskoj izložbi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima – navodi se u saopštenju Exit tima.

Posetioci Svetske izložbe i Srpskog paviljona kroz Exit VR u Dubajiu mogu biti na dunavskom Varandinskom mostu, koji svake godine pređe na hiljade ljudi da bi stigli do Petrovaradinske tvrđave i festivala.

Slede glavna kapija i raskrsnica koja vodi do brojnih festivalskih bina i zona. Pogled na hram elektronske muzike i jutra za pamćenje mogu imati i iz VIP zone.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!