fbpx

EXIT otvara kapije – koncerti na 15 bina do 11. jula

concert-2527495_1280

Posle godinu dana iščekivanja, sve je spremno za veliku proslavu jubilarnog 20. Egzit festivala, koja će se tradicionalno održati na Petrovaradinskoj tvrđavi pod sloganom “Slavimo život”.

Dve decenije postojanja Egzita nije se mogla obeležiti prošle godine zbog pandemije koronavirusa, ali, prema rečima organizatora, naredna četiri dana sve će biti nadoknađeno.

Kao što su Egztovi počeci predstavljali mostove u regionu nakon sukoba i ratova, tako će i velika žurka na Petrovaradinskoj tvrđavi simbolizovati ponovno ujedinjenje, slobodu i pobedu.

Ljubitelja Egzita iz inostranstva protekla dva dana sve je više u Novom Sadu. Oni su u razgovoru s ekipom Dnevnika rekli da su izuzetno uzbuđeni što će nakon dužeg vremena imati priliku da se nezaboravno provedu i da im je drago što je novosadski Egzit jedan od prvih festivala ovog leta, te ne čudi što imaju velika očekivanja.

Većina njih poseduje digitalni zeleni sertifikat, kao dokaz da su vakcinisani ili preležali koronavirus, a pojedinima nije bilo teško da juče, zarad dobrog provoda, u Hali 1 Novosadskog sajma urade PCR test.

Ove godine na Tvrđavi će biti postavljeno 15 bina, na kojima će nastupiti brojni izvođači.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!