fbpx

Evrotrgovina planira gradnju 175 turističkih apartmana na obali Srebrnog jezera

242D63C6-CC6C-4A51-BAC5-A6863B673DC1

Kompanija Evrotrgovina iz Šapine planira da na obali Srebrnog jezera u vikend naselju Beli Bagrem (opština Veliko Gradište) izgradi turistički objekat sa 175 apartmana.
Urbanistički projekat koji je za potrebe gradnje izgradio Projektni biro Grand IM iz Velikog Gradišta se nalazi na javnoj prezentaciji, a u njemu se, između ostalog, navodi da su predmetne parcele u privatnoj svojini naručiocaurbanističkog projekta, kao i da će biti spojene u jednu građevinsku parcelu do izdavanja upotrebne dozvole.

Predmetna lokacija oivičena je Jezerskom ulicom sa jugozapadne strane i saobraćajnicom koja se prostire sa jugoistočne i sa severoistočne strane predmetne parcele. Pristup parceli je moguć sa tri strane, dok je i sa četvrte strane javna površina – nasip.

Ukupna površina parcela iznosi 3.476 m2, dok je površina zemljišta pod objektima 2.085,22 m2

 -U obuhvatu urbanističkog projekta planirana je izgradnja objekta turističkog smeštaja apartmanskog tipa, gde bi spratnost objekta bila jedna podzemna etaža i pet nadzemnih etaža, odnosno spratnost bi bila Sut+Pr+3+Ps. U okviru etaže suterena bio bi organizovan nadkriveni parking prostor za potrebe objekta, dok bi u okviru prizemlja i spratova, kao i potkrovlja bio organizovan prostor za stanovanje – apartmani. Objekat je moguće graditi fazno i to u okviru dve faze, čije su površine i broj jedinica relativno identični – ističe se u UP. 

Dodaje se i da su predviđena ukupno 140 parking mesta.
Javna prezentacija će trajati do 24. novembra.
S.T.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay


PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!