fbpx

EHHA: Dve hrvatske kuće za odmor proglašene kao najbolje u Evropi

pool-house-4272310_1920

Nakon godinu dana pauze nastavio se izbor za titulu najbolje porodične kuće za odmor u organizaciji European Holiday Home Associationa. Ove godine se moglo takmičiti u devet kategorija, a od ukupno 62 finalista iz 11 zemalja bilo je čak 16 hrvatskih kuća.

Hrvatske kuće za odmor i ove godine su ponovo pokazale da se nalaze u evropskom i svetskom vrhu, a dve hrvatske kuće za odmor proglašene su kao najbolje u Evropi.

Nagradu za najbolju kuću za porodični odmor (Best Family Friendly Holiday Home) osvojila je Villa Vlastelini iz naselja Presika Kapelica kod Labina, dok je nagradu na najbolju luksuznu kuću za odmor (Best Luxury Holiday Home) osvojila Villa LaDominika iz mesta Juršići u opštini Svetvinčenat.

“Svake godine objekti iz Hrvatske dobitnici su priznanja u različitim kategorijama na što smo izuzetno ponosni”, istakla je predsednica Zajednice porodičnog turizma HGK Martina Nimac Kalcina koja je preuzela nagrade u ime pobednika iz Hrvatske.

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što smo ne samo ravnopravni partneri među najprestižnijim učesnicima u svetskom turističkom vrhu nego nas oni ovim nagradama priznaju kao najbolje među najboljima u ponudi porodičnih kuća za odmor. S obzirom da se svake godine povećava broj učesnika u dodeli nagrada za najlepše kuće za odmor, ne samo po broju nominovanih kuća, već i zemalja, ovogodišnje nagrade potvrđuju vrednost naših domaćina, naših usluga i celog hrvatskog turizma. S velikim ponosom prenosim iskrene čestitke ovogodišnjim pobednicima od strane svih predstavnika EHHA-e, koji se prema hrvatskom porodičnom smeštaju i turizmu, a nakon dugogodišnjeg nizanja nagrada i predstavljanja od strane Zajednice porodičnog turizma HGK, odnose s divljenjem” ističe Nimac Kalcina.

 Ove godine od devet kategorija hrvatske kuće su nominovane u šest kategorija što jasno pokazuje da je segmentacija smeštaja, njegovo brendiranje i odabir ciljnog tržišta pravi put u podizanju kvaliteta porodičnog smeštaja za koji se zalaže i Zajednica porodičnog turizma HGK.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!