fbpx

Dva Valamarova hotela dobitnici prestižnih nagrada portala HolidayCheck

apartment-bed-bedroom-chair-271624

Valamar Padova Hotel 4* i Valamar Parentino Hotel 4* odabrani su među sedam najboljih hotela u Hrvatskoj prema ocenama gostiju poznatog portala za rezervaciju smeštaja i ostavljanje recenzija, HolidayCheck.

Ovaj izbor provodi se već 17.godinu za redom, a najpopularnijim hotelima prema izboru gostiju dodeljuje se nagrada HolidayCheck. Zadnje dve godine ova se prestižna nagrada dodeljuje pod nazivom HolidayCheck Special Award, kako bi se dodatno istakle posebno izazovne godine uzrokovane koronavirusom.

Izazovna pandemijska godina nije sprečila goste da na ovom portalu ostave više od 360.000 recenzija za 619 najpopularnijih hotela iz 27 zemalja.

Minimalni kriterijumi za kvalifikaciju za nagradu HolidayCheck 2022. bili su najmanje 25 objavljenih recenzija te najmanje 90% preporuka uz poštivanje HolidayCheck kodeksa ponašanja.

Izvrsnost usluge temelj je dugoročnog i održivog poslovnog uspeha Valamara. To potvrđuju rezultati anketa zadovoljstva gostiju, pa je tako za prošlu godinu izmeren Uplifting indeks od visokih 94% na nivou Valamar grupacije.

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, letovalištima i kamping letovalištima u poznatim turističkim destinacijama od Istre, ostrva Krka, Raba i Hvara do Makarske i Dubrovnika, te Obertauerna u Austriji koja je već niz godina prepoznata kao top poslodavac u turizmu.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!