fbpx

Dušan Borovčanin izabran za najuticajnijeg Evropskog predstavnika destinacije u kongresnoj industriji

3BB553D1-327E-4E42-B6E0-FFAC14394F4B

Osmo po redu glasanje za najuticajnije Evropske predstavnike destinacija u kongresnoj industriji proteklo je u znaku Srbije. Prvo mesto u top 10 kandidata zauzeo je predstavnik Kongresnog biroa Turističke organizacije Srbije. Prvo mesto za najuticajnijeg evropskog predstavnika destinacije u kongresnoj industriji pripalo je zameniku direktora Dušanu Borovčaninu, koji je od nedavno deo tima sa kojim je za kratko vreme postigao zapažene rezultate.

Ovo prestižno priznanje “The Meeting Star” dodeljuje jedan od najuglednijih magazina i online portala kongresne industrije ” Kongres Magazine “. I ovog puta potvrđena je tradicionalno dobra pozicija Srbije na kongresnoj mapi Evrope i prepoznat  profesionalni pristup zaposlenih u Kongresnom birou.

– “Srbija je tradicionalno dobro pozicionirana na kongresnoj mapi Evrope i u poslednjih 10 godina se kontinuirano nalazi u 50 najbolje rangiranih destinacija na svetu prema rangiranju ICCA (International Congress and Convention Association). Ovakva priznanja rezultat su aktivne uloge Turističke organizacije Srbije i njenog Kongresnog biroa u promociji destinacije za ovaj vid turizma, zatim izuzetno dinamičnog razvoja kvalitetne ponude na destinacijama širom Srbije, ali takođe i izvanredno profesionalnoj i srdačnoj usluzi koju pružaju svi turistički radnici u Srbiji” – izjavio je Dušan Borovčanin, zamenik direktora Kongresnog biroa Turističke organizacije Srbije.   

Gotovo 7 hiljada pregleda i oko 2 hiljade glasova pristiglo je redakciji magazina u periodu od 10.12.2021-21.01.2022. godine. Svečana ceremonija dodele priznanja “The Meeting Star” biće upriličena za vreme održavanja sajma kongresnog turizma u Ljubljani “Conventa Trade Show“.

Čestitamo Dušanu Borovčaninu i njegovom timu! Njegov rad je prepoznat od strane najvećih stručnjaka ove oblasti u čitavoj Evropi i verujemo da će doprineti razvoju kongresnog turizma i velikoj vidljivosti Srbije kao destinacije kongresne industrije.

Izvor: Turistička organizacija Srbije

Fotografija: Turistički žurnal

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!