fbpx

Disney Cruise Line objavljuje novo ime broda, odredišta i više na D23

ship-1164958__340

Godišnje otkrivanje svih vrhunskih Diznijevih vesti održano je ovog vikenda u D23 u Anahajmu u Kaliforniji.
Disney Cruise Line je dobio svoj poseban centar pažnje sa najavom najnovijeg imena broda za krstarenje – Disney Treasure – nove luke za Disney Wonder počevši od oktobra 2023. i ažuriranje najnovijeg privatnog ostrva Disney Cruise Line – Lighthouse Point.
Disney Treasure će biti šesti brod u floti Disney Cruise Line-a, a planirano je da počne da plovi 2024. Aladin, Jasmin i njihov magični tepih biće predstavljeni kao zlatne statue koje krase Veliku dvoranu. Ostali elementi iz Agrabaha – zajedno sa autentičnim azijskim i afričkim uticajem – takođe će doprineti misticizmu i sjaju koji se nalazi širom broda. Kaže se da opšti osećaj istraživanja vodi temu.
Na D23 je takođe najavljeno da će Disney Wonder početi da plovi u južnom Pacifiku krajem oktobra 2023. Očekuje se da će itinerari uključiti luke u Australiji i Novom Zelandu, dok će krstarenja koja se prilagođavaju uključiti Fidži i Samou. Disney Cruise Line takođe nastavlja svoj rad na ostrvu Eleutera na Bahamima. Ova nova privatna destinacija za krstarenje predstavljaće prirodne lepote Bahama, dok će posetiocima istaći kulturu Bahama.

Izvor: TravelPulse

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!