fbpx

Deset glavnih razloga zašto putnici vole brodove za krstarenje

cruise-ship-3526709_960_720

Ako razmišljate o sveobuhvatnom odmoru, ne tražite dalje od brodova za krstarenje. Postoji toliko mnogo razloga zbog kojih se putnici okupljaju na velikim krstarenjima kao što su Princess Cruises, Roial Caribbean i Carnival Cruise Line – oni nude veliku vrednost za novac. Osim toga, postoji nekoliko boljih načina da se živi u krilu luksuza od izlaska do zalaska sunca.
Pripremite se da otplovite do odredišta iz snova, ma gde to bilo. Brodovi za krstarenje predstavljaju najluksuzniji način putovanja. Predlozi vrednosti su vrhunske stavke u vremenima inflacije, a ova opcija putovanja je daleko ispred konkurencije. Dakle, danas ćemo vas odvesti na „odredište bilo gde“. Evo 10 najboljih razloga zašto putnici vole brodove za krstarenje!

 1. Beskrajne opcije za hranu
  Ne možete jesti istu stvar dva puta na brodu za krstarenje. To je zato što postoji toliko mnogo opcija za ručavanje. Sve to možete pronaći kada ste raspoloženi za italijansku, francusku ili azijsku kuhinju. I to je samo vrh ledenog brega. Brodovi za krstarenje takođe nude ručavanje na bazi švedskog stola i poslugu u sobi. Usluga u sobi je uključena bez dodatne naknade i dostupna je 24 sata dnevno. Dakle, možete doručkovati u krevetu, naručiti picu za filmsko veče ili uživati u ponoćnoj užini. Uvek postoji nešto dobro za jelo na brodu za krstarenje.
 2. Zabava za sve uzraste
  Bilo da ste mladi ili stari, naći ćete mnogo posla na brodu za krstarenje. Deca mogu da idu u dečiji klub, gde će steći nove prijatelje i učestvovati u zabavnim aktivnostima. Odrasli mogu da igraju igre kao što je Captain’s Treasure slot igra u onlajn kazinu, da plešu celu noć u noćnom klubu ili da se opuste u banji. Tu je i zabava uživo, uključujući emisije, filmove i koncerte u stilu Brodveja. Takođe možete učestvovati u aktivnostima na brodu kao što su časovi kuvanja, degustacije vina i časovi divljeg plesa. Dakle, bez obzira šta vas zanima, možete ga pronaći na brodu za krstarenje.
 3. Dosta mesta za opuštanje
  Kada želite da se opustite, možete otići na bazen, plažu ili spa centar. Možete pronaći mirno mesto na palubi ili u svojoj kabini ako želite da pobegnete od gužve. Tu su i biblioteke, sobe za igre i barovi u kojima se možete opustiti i opustiti. Na brodu za krstarenje možete učiniti koliko god želite ili koliko god želite. Ako želite da budete aktivni, postoji mnogo aktivnosti koje možete izabrati. Ako želite da se opustite, možete i to.
 4. Ekskurzije i izleti na obalu
  Jedna od najboljih stvari u vezi sa brodovima za krstarenje je prilika da istražite nova mesta. Kada brod pristane u novu luku, možete ići na ekskurziju ili izlet na obalu. Možete posetiti drevne ruševine, otići na safari ili obići lokalni grad ili grad. Takođe ima mnogo mogućnosti za kupovinu, razgledanje i slikanje. Bez obzira šta vas zanima, možete pronaći ekskurziju ili izlet na obalu koji vam odgovara.
 5. Sveobuhvatne cene
  Kada rezervišete krstarenje, znate koliko će to koštati. To je zato što je većina krstarenja sveobuhvatna. Vaša kabina, obroci, zabava i aktivnosti su uključeni u cenu vašeg krstarenja. Za dodatne troškove možete dodati i opcione izlete i izlete na obalu. Ali čak i ako to uradite, i dalje ćete uštedeti novac u poređenju sa drugim vrstama odmora. To je zato što brodovi za krstarenje nude veliku vrednost za vaš novac.
 6. Luksuzan smeštaj
  Brodovi za krstarenje nude neke od najluksuznijih smeštaja na moru. Možete birati između različitih tipova kabina, uključujući apartmane, balkone, pogled na okean i unutrašnje kabine. Bez obzira na vaš budžet, možete pronaći kabinu koja vam odgovara. Vaša kabina će biti vaš dom daleko od kuće tokom vašeg krstarenja. To je mesto gde ćete spavati, opustiti se i spremiti se za svoj dan. Zbog toga je neophodno odabrati udobnu kabinu sa svim potrebnim sadržajima.
 7. Fantastična usluga
  Jedna od najboljih stvari kod brodova za krstarenje je usluga. Osoblje je ljubazno i uslužno i uvek spremno da se potrudi da budete srećni. Oni su takođe stručnjaci za rešavanje svake situacije koja se može pojaviti. Možete računati na osoblje koje će se pobrinuti za vas, bilo da vam je potrebna pomoć oko prtljaga ili uputstva do vaše kabine. Oni su takođe dostupni 24 sata dnevno da odgovore na sva vaša pitanja. Bez obzira šta vam treba, osoblje na kruzeru će se pobrinuti za vas.
 8. Pogodan pristup svemu
  Brodovi za krstarenje su poput plutajućih gradova. Imaju sve što vam je potrebno, uključujući restorane, prodavnice, barove i klubove. Na većini brodova za krstarenje možete pronaći i bazene, banje, teretane i biblioteke. Najbolji deo je što ne morate da napuštate brod da biste uživali u ovim stvarima. To je zato što su brodovi za krstarenje zgodan prevoz. Oni vas vode od jedne luke do druge, tako da možete da istražujete nova mesta bez brige da ćete sami stići tamo.
 9. Nezaboravne uspomene
  Odmor na krstarenju je savršen način za stvaranje nezaboravnih uspomena. Bilo da krstarite sa svojom porodicom, prijateljima ili nekom drugom značajnom osobom, sigurno ćete se odlično provesti. Takođe ćete imati mnogo prilika za snimanje slika i video zapisa. Na taj način možete podeliti svoja sećanja sa prijateljima i porodicom kada dođete kući. Bez obzira na vaša interesovanja, sigurno ćete uživati na brodu za krstarenje.
 10. Za svakoga ponešto
  Bez obzira na vaše godine, interesovanja ili budžet, možete pronaći brod za krstarenje koji je pravi za vas. To je zato što postoji toliko različitih brodova za krstarenje koje možete izabrati. Takođe možete izabrati iz različitih ruta krstarenja. Bez obzira da li želite da krstarite Karibima, Evropom, Aljaskom ili Mediteranom, možete pronaći krstarenje pravo za vas. Sve je dostupno na brodu za krstarenje!

Izvor: TravelDailyNews

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!