fbpx

DER Touristik počeo primati rezervacije za leto 2022

airport-4120835_1920

Drugi njemački najveći turoperator DER Touristik počeo je primati rezervacije za zimu uslijed kontinuirane neizvjesnosti oko ovogodišnjih ljetnih praznika, kao i za ljeto 2022. godine. DER Touristik tako sada prihvaća rezervacije za zimski program 2021/22, sa širokim rasponom popusta na rane rezervacije, javlja fvw.

Među udaljenim odredištima, kupci mogu rezervirati gotovo sve hotele u ponudi za Mauricijus, Sejšele i La Reunion, dok je na raspolaganju oko 60% hotela koje na Tajlandu nude drugi brendovi turoperatora kao što su Dertour, ITS, Jahn Reisen i Meiers Weltreisen. Uz to, DER Touristik otvorio je cijeli svoj program za SAD i Kanadu, kao i otprilike polovicu zimskog programa za Latinsku Ameriku, Karibe, Australiju i Novi Zeland.

Što se tiče bližih destinacija, može se rezervirati oko 100 hotela na Kanarskim otocima, bilo kao paket aranžman uključujući letove ili kao rezervacija samo hotela.

U Njemačkoj organizator putovanja nudi 50 hotela za ljetovanje sljedeće zime, s tim da gotovo svi već mogu rezervirati i za ljeto 2022. Nekoliko skijališta u Austriji u popularnim destinacijama također je otvoreno za rezervacije, kao i odabrani hoteli i ture u nordijskim zemljama ( Norveška, Švedska, Finska i Island).

Fokus prema zimi i ljetu 2022. godine svakako je potaknuo TUI, koji je objavio kako imaju veliki rast rezervacija za listopad 2021. kao i za ljeto 2022. godine “I dalje bilježimo snažnu zaostalu potražnju, a želja za putovanjima očita je u Velikoj Britaniji, jer su rezervacije za sljedeće ljeto 2022. sada oko 120 posto veće u odnosu na rezervacije iz ljeta 2021. godine. Rezervacije posebno za svibanj 2022. bilježe rast od više od 150 posto u odnosu na rezervacije za svibanj 2021.“ izjavili su iz TUI Grupe prošli tjedan, o čemu smo već pisali.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!