fbpx

Delegacija Turističke organizacije grada Trebinja u poseti Budvi

5F5ACF70-A7ED-458A-8A8F-AC5195BACC6B

Delegacija Turističke organizacije grada Trebinja, koju je predvodila direktorka, Mirjana Andrić Putica, boravila je u Budvi, u poseti Turističkoj organizaciji opštine Budva u petak, 1. aprila.

Poseta delegacije iz Trebinja je dogovorena tokom susreta na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održao prethodne nedjelje, u cilju definisanja detalja Protokola o saradnji koji će između turističkih organizacija opštine Budva i grada Trebinja biti potpisan sredinom aprila.

„Saradnja dve turističke organizacije, odnosno bliskih gradova, Budve i Trebinja, dodatno će se razvijati u pravcu razmene iskustava iz oblasti turizma, promocije i organizacije zajedničkih događaja. Protokol će ozvaničiti lepu saradnju i biti putokaz u daljim aktivnostima, posebno u promociji Budve u Trebinju i promociji turističke ponude Trebinja građanima i gostima Crne Gore.“ – istakao je direktor Turističke organizacija opštine Budva, Nemanja Kuljača.

Direktorka TO Trebinje je zahvalila na pozivu i prijemu, te izrazila zadovoljstvo povodom potpisivanja Protokola, odnosno podizanja saradnje dva grada na viši nivo, kao i svim planiranim aktivnostima o kojima se diskutovalo tokom susreta.

Gosti iz Trebinja su tokom kraćeg boravka bili u prilici i da se upoznaju sa kulturnim znamenostima i istorijom Starog grada Budve.

Izvor: Turistička organizacija Budve

Fotografija: Turistička organizacija Budve

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!