fbpx

Dani nautike Novog Sada od 26. do 28. avgusta

sailing-4490241__340

Manifestacija “Dani nautike Novog Sada” ove godine po prvi put se održava u Novom Sadu na novosadskom kupalištu Štrand od 26. do 28. avgusta.

Manifestaciju organizuje udruženje “Odrasti zdravo” u saradnji sa JKP “Gradsko zelenilo” i uz podršku Grada Novog Sada i Uprave za privredu grada Novog Sada.

U trajanju od tri dana (svakim danom od 10 do 20 časova) na platou Štranda ispod Mosta slobode, biće izloženi i prezentovani svim posetiocima nautički proizvodi, plovila za sport i razonodu koji se proizvode u Novom Sadu.

Za sve zainteresovane posetioce organizovaće se test vožnje na vodi kako bi mogli da vide i osete čari nautičkog turizma i sve pogodnosti koje im nautički proizvodi donose.

Svi posetioci će moći bolje da se upoznaju sa nautičkom privrednom i turističkom ponudom Novog Sada i da iskoriste brojne popuste koje će ponuditi izlagači.

Ideja manifestacije “Dani nautike Novog Sada” je da se obezbede direktni susreti posetilaca (građana) i predstavnika nautičkih proizvođača, opreme i nautičkog turizma u Novom Sadu kako bi se građani bolje informisali o nautičkoj ponudi u Novom Sadu i ubuduće izdvojili više svog slobodnog vremena za odmor na vodi u blizini Novog Sada.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!