fbpx

D-Marin Grupa predstavlja ponudu luksuznih marina na najvećim nautičkim sajmovima u Evropi

sailing-boat-1593613_1920

Nakon što je svetska pandemija odgodila njihovo održavanje, ove godine se nautički sajmovi vraćaju na velika vrata. Na njima će ekskluzivnu ponudu luksuznih sadržaja u sklopu svojih marina za jahte i superjahte na Sredozemlju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima predstaviti i D-Marin Grupa.

Završetkom nautičkog sajma u Cannesu, koji je trajao od 7. do 12. septembra, Grupa putuje u Genovu gde se održava još jedan nautički sajam, Genoa Boat Show od 16. do 21. septembra, gde će izlagati na lokaciji SZ29 Piazzale Marina Accesori Vela, a zatim i na Monaco Yacht Show koji traje od 22. do 25. septembra, a sve o D-Marinovoj ponudi moći će se pronaći na lokaciji Quai Albert 1er.

„Prisutnošću na renomiranim nautičkim sajmovima, D-Marin Grupa povećava vidljivost svoje bogate ponude dostupne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Grčkoj, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a koja će se u narednom razdoblju i dodatno širiti. Verujem kako su upravo ovakvi događaji prilika za dodatno pozicioniranje Grupe u nautičkoj industriji, jačanje postojećih partnerstva ili ostvarivanje novih saradnji“, istakli su iz D-Marin Grupe.

Važan deo svakodnevnog poslovanja Grupe upravo su partnerstva s renomiranim kompanijama i brendovima poput Sanlorenza, jednog od vodećih svetskih proizvođača jahti i superjahti, koji upravo u najvećoj marini na hrvatskoj obali, marini D-Marin Dalmacija, uskoro otvara prvu kancelariju na Mediteranu.

Otvorenjem ureda upravo u D-Marin Dalmaciji, nastavlja se njen dodatni razvoj i kreira dodana vrednost za klijente koji dolaze s različitih strana sveta, a saradnjom s globalnim proizvođačem jahti dodatno jača i svoju prepoznatljivost na tržištu.

D-Marin Grupa ove je godine nastavila i sa širenjem mreže marina na globalnoj nautičkoj karti. Hrvatska je tako nedavno postala bogatija je za još jednu marinu – D-Marin Tribunj, koja je ujedno i četvrta ekskluzivna destinacija u hrvatskom klasteru, dok je Dubai krajem 2020. dobio Dubai Harbour marinu, najsofisticiraniju te vrste na Bliskom istoku.

Tako danas kompanija upravlja poslovanjem 15 jedinstvenih marina, s ukupno 7.150 vezova.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!